[]

amerikadan iphone 15 almak (esim)

amerika'da fiziksel sim slotu olmayan esim destekli iphonelar satiliyormus. ben bunu aldim kardesime hediye olarak ama turkiye'de kullanmak problem olur mu? ana operatorler esim destekliyor gibi gozukuyor ama yine de bilmedigimiz bir detayi falan vardir diye emin olamadim.

sadece esim destekli amerikadan alinmis iphone turkiye'de sorunsuz calisir mi? imei falan problem olmaz degil mi?


 
çalışır da pasaporta kaydetme işini de düşündünüz değil mi?


  • jelly bear  (07.12.23 01:18:35) 
evet kendim gidip kendi adima hat alacagim ve sonra da imei kayit isini yapacagim. sonra da kardesime verecegim. boyle sorun olmaz degil mi?


  • antikadimag  (07.12.23 01:43:04 ~ 01:43:24) 
sorun olmaz da kardeşiniz numara değişmek zorunda kalacak
bi de e-sim olduğu için siz yokken telefon değişikliğinde sorun olur. türkiyedeki e-simlerde qr kodları tek kullanımlık.internetten yeni kod da alınmıyor

  • jelly bear  (07.12.23 01:56:46 ~ 01:56:56) 
@jelly bear; once gidip onun hattini kendi uzerime alsam, sonra da o hat icin esim cikartsam numarasi da ayni kalmis olur?

qr kodlar 20 kullanimlik diye duydum. yani operatorden qr kodunu alsam ileride sorun oldugunda tekrar ayni kodu kullanabilir sanirim.
  • antikadimag  (07.12.23 02:07:48) 
en son tek kullanımlıktı. iyi sorun bence.


  • jelly bear  (07.12.23 02:09:41) 
Bana e-sim için qr kod alırken 20 kullanımlık demişlerdi ama tek kullanımlık oluyorlar. Bazen verdikleri qr kod çalışmayabiliyor bu arada, qr kodu aldıktan sonra çalıştığına emin olun öyle ödemeyi yapın bence


  • incelikler yüzünden  (07.12.23 07:55:59) 
mayıs'ta amerikadan 6-7 arkadaşa telefon getirdim, hepsi de sorunsuz çalışıyor. ama qr kullanım limitini hiç bilmiyorum kendim e-sim kullanmadığım için.


  • faberkastelli  (07.12.23 09:16:57) 
esim türkiyede çok kötü. arkadaşım aldı amarikadan. pişman yani çekmiyor telefonu.


  • neira  (07.12.23 10:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.