[]

Google Harita'nın otobüs saatleri vb hakkında yanlış bilgi vermesi

Arkadaşlar merhaba.

Sizinde büyük ihtimalle bu başınıza gelmiştir sanırım.

Bir yerden bir yere nasıl giderim diye Google Harita kullanıyorum ancak Google Harita arasıra yanlış bilgiler veriyor mesela otobüsün duraktan hangi saatde geçeceğine dair hatalı bilgi veriyor hatta otobüsün geçeceğini söylediği duraktan o otobüs geçmiyor. Bundan dolayı son zamanlarda çok zaman kaybetmeye başladım.

Bana alternatif uygulamalar veya yöntemler söyleyebilir misiniz?

 
istanbul icin en temizi mobiett, o bile yanlis soyleyebiliyor yalniz


  • fakyoras  (06.12.23 21:38:23) 
otobüs saatlerinin yanlış veriyor çünkü kalkış saatini kullanarak tahmini olarak otobüsün o durağa gelişini hesaplıyor. otobüs geç kalkınca veya trafik olunca hesap şaşıyor.

bunu için iettnin Otobüsüm Nerede? uygulaması kullanmak lazım.
  • my fault  (06.12.23 22:15:48) 
bahsi gecen ve piyasadaki tum ios uygulamalarini kullanan biri olarak soyleyeyim. hicbiri bir halta yaramiyor. hepsi allaha emanet sistem calisiyor. 30 durak arasinda 3, 4 tane gps var. aralari kara duzen sistemi hesapliyor. eskiden de yanlisti; 20 milyonluk sehirde artik otobusten mi, duraktan mi, soforden mi, uygulamadan mi bilmem; ama adamakilli otobus saati hizmeti verilememesi sinir ediyor beni.


  • buenosdias  (06.12.23 23:09:06 ~ 23:10:33) 
Mobiett diyenler uzun süredir toplu taşıma kullanmıyor sanırım. Uzun süredir bu uygulama çalışmıyor. Otobüsüm nerede kötünün orta alternatifi


  • fistikthecat  (07.12.23 07:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.