[]

Skoda vs Seat

Merhaba,

İkinci el araba ararken aracın sıfırına yakın fiyat isteyen arabaları leş durumda olan satıcılar sebebiyle sıfır araç almaya karar verdim.

Bütçeye uyan b-suv arayışım sonucunda Seat Arona ile Skoda Kamiq arasına kadar geldim.
Skodanın orta paketi fiyatından az daha düşüğüne en üst paket Seat Arona alabiliyorum. Araç farkları çok minimal, Seat'ın yakıtı daha düşük.

Seat ile Skoda arasında malzeme kalitesi çok mu fazla? İki araçla da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

Çok teşekkürler.

 
Kesinlikle Kamiq bu ikisi arasında


  • spacevan  (06.12.23 21:06:57) 
Vw grup seatın geleceğine tam karar veremedi. Türkiyeden çekilme ve pazar payını skodaya bırakma durumu var. Hatta cuprayı piyasaya sürdüler. Enflasyon corona vb. Skoda pazar payını ve kalitesini arttırdı. Şu an türkiye koşullarında kamiq alınır.


  • mikahakkinen  (06.12.23 23:23:25) 
Seat, üretime devam ediyor ama yeni model çıkartmayacaklar diye biliyorum. Yani resmen bitirdiler ama fiilen devam ediyor.

Seat alırken, 1 değil, 10 kere düşünmek lazım.


.
  • kartallar yuksek ucar  (07.12.23 11:28:57) 
Araban ve kalecin alman olacak kardeş. Oyumu skoda'dan yana kullanıyorum. Tecrübem yok, sırf alman arabası diye.


  • el conquerador  (07.12.23 12:49:37) 
@el conquerador 2 firmada alman firmasına bağlı skoda çek seat ispanyol kökenli. Orta sahan mesut özil mi olsun ilkay gündoğan mı?


  • mikahakkinen  (07.12.23 16:53:33) 
Arabam ve kalecim Alman olsun diye soru içerisinde bulunan iki aracı da almayıp Vw Taigo ile arayışı sonlandırdım. Tüm fikirler için teşekkürler.


  • en bi orijinal  (26.01.24 00:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.