[]

Erkek kedi mi kiz kedi mi

Etrafimda herkes erkek kediler daha sevecen diyor.
Ben de disi kedileri seviyorum daha narin yapili olduklari icin.
Soguk mu oluyorlar peki disiler? Sizin tercihiniz ne?


 
iki dişi bir erkek kedi besleyen birisi olarak erkek diyorum. dişiler biraz daha soğuk ve hırçın olabiliyorlar ama her dişi böyle oluyor diyemeyiz.


  • false pretension  (05.12.23 22:50:35) 
hocam bu kedinin cinsiyetinden belli olmuyor ya da tüy renginden belli olmuyor

yavru kedi bakmak güzel ama içinden ne çıkacağı belli olmuyor, kedilerin karakteri iki senede oturuyor, sakin huylu mu, soğuk mu belli oluyor

ayrıca kısırlaştırma sonrası da kedilere bir sakinlik geliyor

özetle iki yaşını doldurmuş ve kısırlaştırılmış kedi sahiplendirme ilanlarına bakın, uysal sakin huylu, eşyalara bile zarar vermeyen koltuk perde tırmalamayan bir kucak kediniz olsun süpriz olmasın :)
  • freebird5406_2  (05.12.23 22:58:13 ~ 23:00:25) 
bence hayvanlar biraz da sahibinin cinsiyetine gore tavir aliyor, o yuzden ben erkek olarak kedi alacak olsam disi kedi alirim. kadin olsaydim erkek kedi alirdim.


  • cooperr  (05.12.23 23:14:25) 
Kesinlikle sahibine gore fikrine katiliyorum :) cinsiyetle alakali muthis degisimler oldugunu dusunmuyorum. ilk kedimiz olan disiyi huysuz zamnederdim ama baska bi erkek kedim oldu seytan gibi bisi hepimizden nefret ediyor(ben haric!!!). 5 erk kediyle donem donem ilgilendim, dunyanin en huysuzu da asiri kendini sevdiren ilgi manyagi da erkekti


  • ala09  (05.12.23 23:24:41) 
erkek kediler baş belası ya:)


  • OgutucuRecep  (05.12.23 23:45:04) 
ben sokakta gordugum her kediye selam verip mumkun oldugunca seviyorum. birkac tanesi haric tum disi kediler bana cinsiyetci yaklasip pati atti. pati atmayanlari da zaten gobegini severken anladim disi olduklarini. hatta bir tane turuncu kedi var mahallede cinsiyetci diye sesleniyorum. :))


  • arakaali  (06.12.23 00:52:02) 
bizde 1 erkek 1 dişi var valla ikisini de küçük yavruyken sokaktan aldık aynı dönemlerde 10 yıl önce. erkek olan biraz yabani. yemeğini istemeye gelir yanımıza sadece onun dışında pek takılmaz eve biri falan gelirse bir yere saklanır saatlerce çıkmaz (yatılı gelen olursa anca ertesi sabaha normalleşmeye başlar). bir de çok uyuşuk ve tembel. dişi olan da tam tersi acayip insan canlısı temas bağımlısı ilgi arsızı. sürekli kendini sevdirme derdinde kucakta yatar paso çok daha hareketli ve canlı. misafirlere bile hemen yaklaşır.

beslemek için tercihim dişi olur bu arada ama yukarda yazdıklarımdan bağımsız, bunlar cinsiyetten ziyade kediden kediye değişebilecek şeyler diye düşünüyorum ben. esas cinsiyetin fark yaratabildiği konu erkeklerde işeme problemi olabiliyor kısırlaştırıldıktan sonra bile. yerde havlu, kıyafet, terlik merlik görsün affetmez bizimki dişilerde böyle bir problem yok.
  • pietro crespi  (06.12.23 01:08:32 ~ 01:13:11) 
çok değişiyor galiba ama benim arkadaşlarımın erkek kedileri agresif tiplerken, dişi kediler sevecen hanım hanımcık tiplerdi. Ben o sebeple dişi isterim herhalde.


  • nhk ni youkosu  (06.12.23 01:45:55) 
şimdiki aklım olsa 2 yaşında kısır kedi sahiplenirdim geçtiğimiz 1 senedeki yavruluk dönemi gözümün önünden geçtide, annesi bırakmıştı bizimkini önce çok minnoştu sonra bir anda deli manyak bişey oldu, hala öyle 2. yaşını özlemle bekliyorum. benim manyak ellere ayaklara çok sevecen kesinlikle tabi kendince


  • eja  (06.12.23 07:25:58) 
Mesela benim evin orada iki kedi var ikisi de dişi. Birini eve alıyorum çok sakin. Aylarca evin içinde dolaşmadı bile. Bir sene sonra yanıma oturmaya ve kendini sevdirmeye başladı. Ancak dışarı çıkmak isterse ve ben başka yerdeysem dikkatimi çekmek için miyavlar. Diğeri o kadar sık gelmiyor ama beni her gördüğünde kafayı yiyor sürekli tiril tiril ses çıkarıyor, üstüme tırmanmaya çalışıyor. Gidiyorsam sokağın sonuna kadar takip ediyor ya da eve dönüyorsam içeri girmeme izin vermiyor illa sevdirecek kendini. İkisi de dişi ve karakterleri tamamen zıt. O nedenle cinsiyete bağlı değil diye düşünüyorum.


  • peki madem  (06.12.23 15:24:47 ~ 15:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.