[]

Yeni Yılda Otomobiller Ne Kadar Zamlanır?

Sıfır araçlar sene başında mı zamlanıyor hep? Yoksa belli periyotlarda tekrar düzeltme oluyor mu?

Bir de ne kadar artmasını bekliyorsunuz?


 
Şu andaki sıfır araçların indirimsiz fiyatları ile bence 2024 içerisinde sıfır araç alınabilecek. Zaten kredi yok, araç var. Nakit de dönmüyor piyasada. Döviz artsa da ben doğru orantılı bir artış beklemiyorum.


  • calmdown  (05.12.23 22:56:24) 
Arabalar zamlanır ama uçmaz. Araç piyasası şişti. 2. Elde artsada hareket yok. Bayiler nakitle giden müşterilere kolaylık sağlıyor. Bankalarda 3.80den aşağı kredi yokken arkadaşımı 3.15ten kredi verdiler.


  • mikahakkinen  (06.12.23 14:53:17) 
Bayileri gezen var mı? Araç satılmıyor, şişme var diyorlar ama Kasım ayında 115 bin sıfır araç (otomobil + hafif ticari) satılmış. Netten duyulanlar, doğru olmayabilir. Herkes hala deli gibi araç alıyor.

Araç fiyatları çok şişmişti. Firmalar bu fiyatlar üzerinden indirim yapıyorlar. Örneğin fiyat 1,5 milyon ise, liste fiyatını indirmediler. Fiyat yine 1,5 milyon ama 200 bin kampanya yapıyoruz diyorlar.

Ben Mart başına kadar bir artış beklemiyorum. En fazla kampanya fiyatı biraz düşer veya kampanyayı bitirirler.

Ancak burası Türkiye, her an her şey olabilir.

Ek bir not: Çok çok çok önemli değilse, şu ortamda nakitte kalmak, araba almaktan iyidir.

Yatırım tavsiyesi değildir.


.
  • kartallar yuksek ucar  (06.12.23 17:17:17 ~ 17:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.