[]

Red Dead Redemption

Selamlar,

Zamanında indirim yakalayıp steam'den rdr2 satın almış ve nadasa bırakmıştım.
Şimdi artık oynayabilecek kıvama geliyorum yavaştan ve fakat, ilk oyunu oynamalı mıyım buna başlamadan önce?

Teşekkürler şimdiden...

 
İkinci oyun birincinin öncesini anlatıyor zaten, kafana göre oyna.


  • emirleblebikemir  (04.12.23 19:05:23) 
Hikaye olarak evet birincisinin öncesini anlatıyor, iki oyunda da birbiriyle ilgili bir spoiler yok ufak tefek bağlantılar hariç. Sadece oynanış olarak 2. oyun 1e göre çok daha zengin olduğu için 2yi oynayıp sonra 1'i oynayınca 1 biraz eskimiş oyun gibi gelebilir. (1 de Çok güzel oyundur, multiplayerı da çok zevkliydi, rockstarın hiç önem vermemesi büyük ayıpları)


  • mirafiori  (04.12.23 19:31:22 ~ 20:11:28) 
gerek yok, oyna devam. rdr2 başlı başına bir hikaye. zaten rdr1 sarmaz.


  • OgutucuRecep  (04.12.23 22:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.