[]

Göz çizdirme

Yakın zamanda tecrübe eden var mıdır? Fiyatlar ne durumda?

Tercihen Anadolu yakası, fiyata bağlı olarak Avrupa Yakası da olabilmek üzere hastane/doktor tavsiyelerinize talibim.

Best regards,

 
Geçtiğimiz mayıs ayında cizdirdim
Sinan Göker yaptı, acıbadem fulya'da
33.000 TL
  • les yeux blanches  (02.12.23 20:17:01) 
@les memnun kaldınız herhalde :) ne kadar sürede iyileşti? O zaman 33 ise simdi 50 yapmışlardır çok değil mi ya :(


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (02.12.23 21:38:47) 
Evet memnun kaldım, 1 haftada hiç sorun kalmadı.
Zaten ilk gece dahil hiç ağrı sızı olmadi hiç sadece kuruluk ve kaşıntılar oldu.
Popüler ve iyi bir doktor olduğu için yüksek fiyatı muhtemelen ama göz bu yani, herkese emanet edilmez
  • les yeux blanches  (02.12.23 23:37:42) 
huzur ben yakın zamanda yaptırmadım ama olduğum dönem operasyon ücreti €1500 idi. ben de sinan göker'e yaptırdım ondan yazayım dedim güncel fiyatı hakkında bir fikir verir diye.
mayıs döneminde de euro 21.5-22 lira arası dersek hala aynı gibi fiyatı. sen 33000 değil de €1500 gibi düşün. 2013 yılında yaptırdım ben bu arada. o dönem istanbul cerrahi hastanesindeydi kendisi.

sinan göker muhtemelen seçebileceğin en pahalı doktor ama en deneyimlisi de o türkiyede. yarı fiyatına hatta daha da altına yapacak doktorlar bulabilirsin, senin tercihin. o dönem aynı hastanede aynı ekipmanlarla yaptığı halde diğer doktorlar yarı fiyatına yapıyordu bu işlemi.

ben wavefrontlu yaptırdım bu arada o da yükseltmişti fiyatı. les nasıl yaptırdı bilemiyorum. gece görüşünün daha iyi olmasını sağlıyor, ışıkların karanlık ortamda dağılmaması parlama yapmaması için.
  • konetsu  (03.12.23 04:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.