[]

qcy marka kulaklığın servisini bilen var mı

daha aldığım gün ilk kullanımda sol tekindeki ses kısılarak giden ve ne yaptıysam tekrar gelmeyen qcy t13 marka kulaklığın bir servisi, muhatap olabileceğimiz bir yetkilisi metkilisi var mı acaba? yani göndereyim, tamir mi ediyorlar, iade mi alıyorlar ne halt ediyorlarsa artık.

içinden ne telefon çıktı, ne adres çıktı. bi tane uyduruktan web sitesi var, orada da bir iletişim formu. onu doldurup gönderince artık insaf edip ararlarsa diye bekliyoruz aylardır.ne bir telefon var, ne bir adres var. yani en azından ben bulamadım.

bu gerizekalı aletin garantisi için kime başvuruyoruz?

 
Resetlediniz mi hocam kulaklığı?


  • glamdr1ng  (02.12.23 18:19:15) 
Belki 20 kere resetledim. Defalarca bağlantıyı koparıp yeniden bağladım. Farklı cihaza bağladım, resetledim bağladım, resetlemedim koparıp bağladım. Kulaklıklar kutudayken resetledim, dışarıdayken resetledim, teki dışarıda teki kutuda resetledim. şarjı full gösteriyor ama belki bitmiştir dedim şarj ettim. Belki kutunun şarjı bitiktir, o bitikken kulaklık daç alışmıyordur falan dedim, kutuyu da şarj ettim. Olması gereken her kombinasyonu denedim. Bir tek sabunlu suyla yıkamadığım kaldı.

Bu arada telefon kulaklığı görüyor, şarj seviyesini gösteriyor (o da full), üstüne tıklayınca ayarlanan fonksiyon çalışıyor (yani sol kulaklığa tek dokununca şarkı atla demişsem şarkıyı atlıyor). Ama ses yok. Sadece ses yok.

Düzeltmenin bir yolu varsa ona da razıyım. Yolu yoksa da Allah rızası için bir servis, bir telefon bulayım da göndereyim garantiye.
  • kibritsuyu  (02.12.23 20:37:57 ~ 03.12.23 10:39:34) 
2018'deki bi haberde qcy kvk garantisi ile Türkiye'de diye bir ibare gördüm. Kvk'ya sorabilirsiniz belki? Ama qcy, haylou gibi dandik çin markalarından pek kalite beklememek lazım. İkisini de kullandım ve çok sorun çıkaran markalar. Şimdi Samsung'un kulaklığını kullanıyorum baya memnunum.


  • nundu  (03.12.23 12:00:38) 
Yumruğu koyup ikiye ayırdım sonunda. Dünyadaki tek kulaklık bu kalsa da ne alır kullanırım, ne almak isteyen olursa aldırırım.


  • kibritsuyu  (06.01.24 09:18:24 ~ 09:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.