[]

Sevmediğiniz işleri nasıl sevimli hale getiriyorsunuz?

Merhaba,
Sevmediğiniz ama yapmak zorunda oldugunuz isleri nasıl hallediyorsunuz? Yalnızca iş hayatında değil ev işlerinde de sevmediğim islere elim bir türlü gitmiyor. Beklesem aylarca durabilir o derece. Bu konuda önerilerinizi almak isterim. Teşekkürler.



 
seçenek olarak eğer mümkün oluyorsa o esnada sevilen müzikleri dinlemek, sesli kitap vb gibi dinleyerek o işlerde geçen zamanı eğlenceli ve daha faydalı hale getirmeye çalışmak


  • Rao  (02.12.23 09:28:39) 
Düşünmeden, duyguları karıştırmadan yapılması gerekeni dümdüz yapıyorum. Bitince de keyifleniyorum.Disiplinli olanın motivasyona ihtiyacı olmaz.


  • crimson man  (02.12.23 12:51:05) 
- Sonunda kendime odul koyuyorum, atiyorum banyo tuvalet temizligi en nefret ettigim. Diyorum ki bu is bittikten sonra kendime kebap soyleyecegim, odul olarak aksamki maci, filmi icki, kuruyemis alarak seyredecegim ya da kendim icin ekstra bir alisveris, giysi, ivir zivir almak, ertesi gun extra fazla uyuyacagim falan gibi kendinize bir odul koyabilirsiniz.
- Isi bolmek de fayda sagliyor. Odayi temizlemek goze korkutucu gelebiliyor ama bunu bolersen: masayi duzenlemek, giyecek dolabi duzenlemek, yerlerin supurulmesi, silinmesi falan diye asama asama ustesinden gelebilirsin hepsi ayni anda olacak diye bir sey de yok farkli zamanlarda da olabilir. Bu isleri yaparken de arka fonda sevdigin bir muzik, ilber, celal falan acabilirsin sikilmaz insan.

  • tantamount_to_equivalent  (02.12.23 13:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.