[]

nikah tarihi

merhaba, butun belgeleri tamamladik diyelim, nikah gununu en yakin hangi tarihe veriyorlar? hemen sonraki gune, haftaya falan veriyorlar mi, yoksa illa beklemek mi lazim?

bir de herhangi bir ilcede evlenilebilir mi yoksa illa ikametin oldugu ilcede mi evlenilmesi lazim?

sehir istanbul

tesekkur

 
Hangi belediyeye başvuruyorsan o belediyenin nikah memurunun müsaitlik durumuna göre yer ve zaman bulunur. Memurların boşluğu varsa ertesi gün bile olabilir. İkamete gerek yok başvurduğun belediye Kars belediyesi bile olsa yapar zaten.


  • etna  (01.12.23 08:04:41) 
bekleme şartı vs yok. ertesi güne de gün alabilirsiniz. özellikle oda nikahı kabul ederseniz yakın tarihe gün alma şansınız artar. ikamet şartı kaldırıldı.


  • elorelia  (01.12.23 09:43:42) 
haftasonu vs biraz yoğunluk oluyor. cuma vs yaparsan bence bulunur. bir de eğer durumun acil vs olduğunu belirtirsen bence yine yardımcı olurlar. zaten 5 dklık bir iş. davetli vs de çok yoksa zaten hallolur hemen.


  • anti-kahraman  (02.12.23 00:36:16) 
Oda nikahı istiyorsanız ertesi güne bile olabiliyor ama siz bir hafta olarak düşünün.

Büyük ilçeler ikametgahın o ilçede olmasını şart koşuyor. Örneğin Karşıyaka ikemetli değilseniz Karşıyaka sizi kabul etmiyor.

Kesin bilgidir. Yakınlarda sordum.
  • Mirket  (02.12.23 00:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.