[]

pazar akşamı bursa-istanbul bilet sıkıntısı olur mu? acil

pazar akşamı saati belirsiz bir vakitte bursa otogarında olsam istanbula sorunsuz bilet bulabilir miyim? yazlıkçı dönüşü vs gibi sebeplerle kalabalık olup bilet bulamama veya 2-3 saat bekleme gibi bi durum olabilir mi ki?

not: izmiti dolaştımayacak arabalı vapur kullanan firmalar için soruyorum.


 
metro turizm bursa istanbul 20 lira kampanyası var pazar günü için orayla görüşün.


  • sheword  (04.07.10 02:57:11) 
yahu sorum net değil mi?
akşam belirsiz bi saatte orda olacağım için erken bilet alamıyorum. akşam 5'de de olabilirim 7'de de.. vardığım saatte hemen istanbula gitmek istiyorum ve bilet sıkıntısı olur mu diye soruyorum.

  • hayo  (04.07.10 03:52:07) 
o zaman aksam 11 icin bilet al erken gelirsen degistirirsin biletini onceki araclardan birinde varsa yer, yoksa da hic degilse biletin kesin 11'deki. korfez dolanmayan ama antin kuntin her yerde durup yolcu alan indiren sirketler tabiki bulursun eger sabrin varsa.

aksam 10 gibi de bursa'dan yenikapiya feribot oldugu icin diyor ido diyen arkadas..
  • 2pac  (04.07.10 05:06:29) 
Sıkıntı olmaz rahat olun. Aynı sizin gibi onlarca kez gidip geldim bursadan istanbula.
Metroda, kamil koçda mutlaka yer olur. En kötü şartlarda istanbul üzerinden geçen başka bir otobüse binersiniz, istanbul otogarında, alibeyköyde falan bir yerde inersiniz.

  • voiceofthemysteron  (04.07.10 05:56:39) 
en kötü şartlar altında hakiki koç denen 3. sınıf şirket var. Dediğiniz şey şansa bakıyor ama büyük ihtimalle ilk otobüste ne kamil koç'ta ne nilüfer'de ne de ulusoy'da yer bulamazsınız. En az 1 saat beklersiniz.


  • kimlanbu  (04.07.10 07:52:06) 
hiç sıkıntı yaşamazsınız istanbul bursa yolu su yolu olmuş gittiğiniz gibi bulursunuz bilet (:


  • rubiks cube  (04.07.10 11:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.