[]

Kutusuz kargo vermek

Merhaba. Sehirler arasi kargo gondermek istiyorum. Gonderecegim seyler icinde ne kirilacak bir sey var ne de elektronik esya. Giysi, sort Camtasia ve plastik kaplar var. Yanimda bunlari koymak icin kutu yok. Yarin yurt ici kargoya gidecegim bunlari teslim etmek icin de battal boy cop posetiyle falan gotursem olmuyor mu? Illa bir yerden kutu mu bulmam lazim? Subede yok mudur?




 
olur. kutuya gerek yok.


  • jelly bear  (29.11.23 23:19:11) 
Çok sağlıklı olmasa da gönderebilirsiniz ama ben olsam kutu alırdım. Şubelerde kutu satılıyor, web sitelerinde boyut ve fiyat bilgisi var. Pahalı bir şey değil.


  • orient blue  (30.11.23 00:01:45) 
kutu şart değil. içine sığabilecek, patlamayacağından emin olduğunuz sağlam bir poşetle gönderebilirsiniz.

şubedeki kargo poşetleri dosya boyutunda olduğu için battal boy sığmaz. 1-2 tane kazak tişört için olur ancak. yani o boyutta poşeti şubede bulamazsınız.
  • kibritsuyu  (30.11.23 08:15:29) 
sağlam poşeti güzelce bantla sarın gönderin. kıyafetleri hep öyle gönderiyorum ben. illa kutu ile göndereceksiniz diye bir kural yok. aksine poşet olursa desiyi daha küçük yazarlar belki, uyguna gider.


  • elorelia  (30.11.23 09:30:49 ~ 09:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.