[]

Bu kediyi kutuya nasıl alıştırabilirim? ve diğer sorular (capsli)

hizliresim.com

hizliresim.com


Bu çocuğu nasıl sakinleştirebilirim? Araba kaputundan 2 gün sonra çıkarıldı, veterinere götürdük bir süre bizde kalacak.

Sürekli miyavlıyor, sırtıma çıkmaya çalışıyor

Islak mama yiyor

Tuvaletini yapabiliyor mu bilmiyorum

Ne güzel bir yaşam alanı yaptım ama içinde durmak istemedi

Evde huysuz, kimseyle anlaşamayan başka bir kedi daha var, daha önce başka bir kediye 1 ayda alışmamıştı...


Not: İzmir içi sahiplenmek isteyen olursa bana buradan ulaşabilir, ne olur ne olmaz yazıyım dedim

 
çok ufakmış. Bilirsiniz kediler yatacakları yeri kendileri seçer. Uğraşsanız da kutuyu sevmeyebilir ama kutu çevresinde ve içinde oynatırsanız, kutunun ağzına oyun tüneli falan bağlarsanız alışabilir.

Tuvalet ve yemek/su yan yana mı duruyor? Yemek/su ayrı yerde durmalı.
  • orient blue  (28.11.23 21:04:55) 
şimdilik üçünü de kutuya koydum yere bulaşmasın diye... ayrı mı durmalı?


  • Coyote  (28.11.23 21:27:50) 
kaplar ayrı dursun +1 ayrıca bebek olduğu için sevecen bişeyse koyunda kucakta uyumak ister, sıcak biri ister, mümkünse serbest bırakın şimdi meraklıdır o heryeri koklayacak ayrıca bunlar enerji dolu koşuşturmaları lazım yoksa sizi akşam uyutmaz,kendiniz yatmadan yarım saat önce bol bol oynayarak yorun kedişi


  • eja  (28.11.23 21:45:45) 
benimkinin 2.5 senedir maması ve suyu bitişik kaplarda hiç bi sorun olmadı. taşındığım ve evin yeri ahşap parke olduğu için de tüm kum, yemek su kaplarını (yine bitişik) banyoya koydum 5 aydır sıkıntı yok. ayrı olmalı muhabbeti nerden ve kimden çıktı teeee ilkin bu kedilerde bilmiyorum ama sorun yok demeye geldim :D

tuvaletini güvende hissettiğinde yapar. ilk geldiğinde de kumu patileriyle eşeletip koklattıysan kum kabını sıkıntı olmaz, bi hastalığı yoksa da başka yere yapmaz.

her kedi birbirine aynı hızda anlışamayabilir. kediler de karakter karakter sonuçta :)

kutuda durmak istemiyorsa kendini güvende hissedeceği başka yer gözüne kestirmiştir :) bırak nerde rahat ederse orda kalsın :)
  • e mice  (28.11.23 21:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.