[]

KPSS giriş belgem gelmedi.

Şişli'de oturuyorum. Ne kadar daha bekleyeyim? Gelmezse napiym? Ösym sitesinde de sınav yerimin belirlenmediğini söylüyor.




 
sınava 3-4 gün kala ösym merkezine gidin. perşembe günü ben de gittim nerde kaldı diye sormaya dün geldi.


  • kapi  (04.07.10 02:08:00) 
ösym de yazanı boşver herkeste aynı şey yazıyor.
hangi semtteyseniz posta işleme merkezi nin telefon numarasını netten bulup arayın.
postanın durumu hakkında bilgi veriyorlar.
gelmediyse son ana bırakmadan kendiniz gidip alın.
ben bu şekilde yaptım.

bi de şöyle bi şey oldu gittim almaya, bizim apartmanda 2 kişi daha giriyormuş sınava, birini tanıyorum diğeri kimdir nedir bilmiyorum. ordaki eleman diğer iki belgeyi de bana kakalamaya zorla elime tutuşturmaya çalıştı. tanıdık olanı aldım diğerini almadım. ne bir imza attım ne bir bilgimi aldılar. elimi kolumu sallaya sallaya gittim hem kendiminkini hem de başka birisinin belgesini aldım.
kötü niyetli birisi olsam gıcık olduğum, nefret ettiğim bir kişi olsa onun ismini adresini de verip belgesini alabilirmişim yani. ne biçim bi iştir anlamadım. herhangi biri gidip sizin adınıza sizin belgenizi alabiliyor yani. böyle bir şey olursa da kimin aldığını falan asla bilemezsiniz.
bu olay sadece kpss belgesi için geçerli değil, tüm postalar için aynı sanırım.
acaba sadece benim gittiğim posta işleme merkezimi böyle bilmiyorum ama son ana bırakmayın.
  • pesen  (04.07.10 02:11:33) 
Gün sonunda yetiştiremediği mektupları çöpe atan postacı duymuştum. "Eyvah" diyorum. Bu zamana kadar gelmediyse hiç gelmez gibi...

En iyisi bir an evvel gideyim. Üsküdar'daki yeri bilmiyorum. Nasıl giderim?
  • samterk  (04.07.10 02:34:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.