[]

fitness kahvaltısı

fitness yapan arkadaşlar kahvaltıda ne yiyorsunuz? yumurta kesin vardır. karbonhidrat olarak ne alıyorsunuz? ekmek mi yulaf mı? bir de peynir yiyor musunuz?

yulaf, peynir, lor üçlüsü falan pek yenmiyor.


 
Wasa deneyebilirsiniz. Menemenle ya da zeytin ezmesi ile güzel oluyor. Bazen üzerine direkt beyaz peynir koyup yiyorum.


  • ruhen hastayim ben  (26.11.23 23:23:12) 
yulafı midem kaldırmıyor. kendime ekşi mayalı ekmek yapıyorum sadece kahvaltıda tüketiyorum. yumurta, ekşi mayalı ekmek, ceviz, yeşillik şeklinde çoğu kahvaltım.


  • Vicious'  (27.11.23 00:09:09) 
3 iyi haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı, baharat.
biraz zeytin + yeşillik.
2-3 dilim ev yapımı çavdar ekmeği, içi dolu olduğu için normal ekmeğin 2 katı doygunluk veriyor.
  • carisch  (27.11.23 00:32:50) 
Yemiyorum.
Sabah tuzlu ya da ağır sevmiyorum. Ancak skyr gibi yüksek proteinli yogurtlar ile biraz yulaf vs gibi. Sabah alirsam anca 200 kalori falan alıyorum. Asıl öğün öğlen benim için. Kahvalti cok da gerekli bir şey değil.

Peynir kalori protein orani iyi değil.

Biz de gençken yaptık böyle protein diye iğrenç kahvaltilar ama gerek yok. Yani illa yemeniz gerekmiyorsa öğlen yuklenebilirsiniz.
Onun dışında genelde yumurta, yüksek proteinli yogurtlar, yüksek protein az kalorili şarküteri, whey shake.
  • logisticsmanager  (27.11.23 01:07:04) 
yumurta, avokado, zeytin, kuruyemis, blueberry


  • banach  (27.11.23 01:21:41) 
beyaz olmasa da ekmek. yumurta zeytin peynir domates bal helva her sey.

bunlardan gelecek uc bes kalori icin hayati kendine zehir etmeye gerek yok. aslinda bence ufak tefek kalori hesaplari yapmak cok bos isler. bos olmadigi durumlar olabilir ama bu toplumun neredeyse tamami icin degil. spor yapan insan zaten cok kalori yakar. sekeri olabildigince kes ve aksam yemegini erken yiyip karbonhidrati abartma tamamsin.
  • bohr atom modeli  (27.11.23 02:23:10 ~ 02:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.