[]

World of Warcraftcilar! sorum size Amerikadan EU wow

Amerikadan Eu wow serverine girmek ne kadar zahmetli olur, daha doğrusu lag olur mu? Ya da Türkiyeden US wow serverinde oynayan var mı oyunu? ne kadar latency derdi oluyor? avantajı dez avanajı nedir? ( 1 ay sonra US de yim 2 sene boyunca,wow krizm geldi ondan soruyorum)




 
Ben 10 ay boyunca amerikadan eu wow serverlarına girmiş bir insan olarak diyebilirim ki gayet mutlu mesut girebilirsiniz.Eğer bağlantınız iyiyse(ki ben okulun dormitorysinde kalıyordum,okulun netini kullanıyordum) lagınız olmaz.

Avantajı saat farkından dolayı gece yapılan raidlerin bende öğlen-akşam üstü vaktine denk gelmesiydi.Böylece akşamlarım bana kalıyordu.Akşamüstü vatani raid göremi yapıp işimi bitiriyordum akşama kadar :) Bir de eu serverlarının bomboş olduğu,herkesin uyuduğu saat sizin normal o kadar da geç olmayan bir gece saatiniz olduğundan istediğiniz herhangi bir şeyi rahatça kasabiliyorsunuz,tek kişilik grindler veya hızlı olan alır tarzı questler oldukça kolaylaşıyor.

Dezavantajı yine saat,siz gece gece wow keyfi yapmak isterken orada sabaha çok yakın bir saat olduğunda oynayacak kimseyi bulamayabiliyorsunuz o saatte eu da.Bulduklarınız da genelde uyku sersemi halde olabiliyor :)
  • afush  (04.07.10 02:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.