[]

Araba artik alinamayacak bir sey mi?

Maasli calisana araba devri kapandi mi?
Cok buyuk ihtiyac biktim artik her seyin luks olmasindan hic mi oluru yok diye bi minik bir arastirma sorusu bu.

En ucuz sifir arac fiyatlari kactan basliyor?

Ikinci el alinacaksa kac yil / kac km / hangi marka bakilmali?
Ikinci elde kaclara alinabilir en dusuk?

Kredi durumlarindan da bilgi verir misiniz?

Cevremde babam dahil kimseye soramiyorum bunlari.
Bu islerin piri abimdir sulalede zaten. Babam otomatikman ona soyler kardesine fikir ver der.

Burada da bilen bilir abimi..
Kendisine odak noktasi para olan bi konu acamam :D

Tesekkurler simdiden

 
en ucuz sıfır araba hyundai i10 manuel en düşük paket 675000

ben ikinci el 2004 model peugeot 206 desire otomatik vites satıyorum. 400 liraya veririm
  • abelardo  (25.11.23 17:51:39) 
Kittie sen bize kaç para odeyebilecegini soylersen daha iyi olur.
Çünkü şu an elinde 300 bin mi var 900 bin mi anlamiyoruz.
Para durumuna göre her araç onerilebilir. Sonuçta sahinler bile hala yolda bu ülkede.

Bu arada evet; maaşlı çalışanın herhangi birikmişi yoksa araba alması imkansiz. Burada maaşlı calisandan kastım 100 bin lira alan adam değil.
  • logisticsmanager  (25.11.23 17:52:09) 
araba çok büyük bir ihtiyaç mı?
aksine türkiye gibi toplu taşıma ağının yaygın ve çeşitli olduğu ülkeler için lükstür.
öncelikle bu fikrini değiştirmen lazım.
ayrıca araba almakla herşey bitmeyecek. bunun mtvsi var, kaskosu var, zorunlu trafik sigortası var, muayene ücreti var, lastiği var, servis bakımı var varda var.
bu seferde bi maaşla bunları nasıl karşılayacağım diyeceksin.


fiyatlar çok şişirildi haklısın ama fiyatların bu duruma gelmesine sebep olanlar arabayı yatırım aracı görenler ve arabasız yapamamcılar.
  • my fault  (25.11.23 18:13:19 ~ 18:14:10) 
en ucuz sıfır i10. 650*700 arası fiyatı var. kredi falan yok. kredi 3 aydır yok.

3 aydır kredi olmamasına rağmen aylık 100bin adetten fazla araç satılıyor. esnaf ve kendi işini yapanlar için piyasa hiç bir sorun yok. tarihi satış rakamları muhtemelen gelmeye devam edecek. bizim burdaki restoran mesela adam yine zam yapmış hayrola abi dedim, ocakta asgari zammı olacak ondanmış. muhtemelen ocakta bir turda asgari ücret belli olunca zam patlatır. üstüne bir de vergi borcu vs de silinir seçim ayağına. hal durum böyleyken maaşlılar boşuna beklenti ya da hayale girmesin.

piyasa bozuk, çok acil almak istiyorsan, çok lazımsa fiyatlarına bakıp ucuz olan neyse almalısın. 175k km geçmesin, kesin alırım dersen iyi bir ekspertize sok mutlaka aracı, bolca pazarlık yap.
  • avatar is back  (25.11.23 18:37:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.