[]

Bu araci yorumlayalim mi?

www.sahibinden.com

Hic bilmedigim ve kullanmadigim bir araba Suzuki. Surus, yol tutus, kronik problemler vs ile ilgili hic bir bilgim yok. Fiyatta biraz da yardimci olunacak, soylenildigi kadariyla

Diger alma ihtimalim olan arac da bu

www.sahibinden.com

Ya da duserse temiz bir polo, 2020 ve sonrasi, dusuk km.

Thank youu, iyi haftasonlari

 
bu fiyatlara çıkıyorsanız sıfır ibiza da düşünebilirsiniz


  • spacevan  (25.11.23 14:50:19) 
Seat kapaniyo diyorlar


  • balpolen  (25.11.23 15:12:43) 
Swift'in 2022'den aşağısı alınmaz. 2022'de multimedya güncellendi ve carplay desteği geldi. Carplay benim için önemsiz diyorsan başka.

Arabanın kronik problemi yok ama parça sıkıntısı var. Tr'de stok yok, bir şey olduğunda Japonya'dan aylarca parça beklemeniz olası. Onun dışında süspansiyon sert, bagajı küçük, servis ücretleri bir tık pahalı, ikinci eli zayıf. Artılarına gelirsek yakıt tüketimi çok düşük, güvenlik donanımları sınıfının çok üstünde, Japon sorunsuzluğu ve masrafsızlığı (mekanik aksam anlamında).

"Ben yıllarca sıkıntısız bir şekilde binmek istiyorum." diyorsan alınabilir. "Bir süre kullanır, sonra üst modele geçerim." diyorsan tavsiye etmem, zararına satmak zorunda kalırsın.
  • halitkin  (25.11.23 15:38:06) 
Kullanisi acayip zevkli, motoru ve vitesi acayip güvenilir.
Parçalar plastik. Ekran eh ama kullanisli.
Yillarca sorunsuz gider, sıkıntı cikarmaz.
Türkiye'de parca ve servis kisminu bilmiyorum.

Bagaj yok gibi bir şey.
Park sıkıntısı olmaz.
Bunu 4*4 1.2 hybrid hali hayalimdi ama iyi ki almamisim bagaj yetmezmis iki sene sonra.
  • logisticsmanager  (25.11.23 17:54:15) 
Bu fiyata yeni kasa otomatik (2020-21-22) Ford Fiesta alırım. Yedek parça, sorunu yok. Çok seri ve konforlu.


  • ditu  (25.11.23 18:25:31) 
Suzuki yakışıklı bir araç ve japon sorunsuzluğu sunar. Ben bir polo kullanıcısı olarak polo derdim. Keyfili bir sürüş, görece kaliteli iç aksam ve kolayca satılabilir bir araç. Seat ise istediği kadar kapansın, yollarda hala chevrolet araç görüyoruz ve burası bir üçüncü dünya ülkesi. Her türlü uzun bir süre daha gider.


  • thesomberlain  (26.11.23 17:13:35) 
Galiba ben de hala polo diyorum


  • balpolen  (26.11.23 23:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.