[]

Beyaz eşya servisini şikayet edebilir miyim?

Çamaşır makinesi ile ilgili bir parça lazım oldu. Baya da bir yeri aradım bulamadım. En sonunda bir servis var dedi. Ne kadar dedim, işte 1000 lira parça 500 lira da gelip takması dedi.

Pazarlık etmeye çalıştım, 10 lira bile inmedi. Tamam dedim biraz düşüneyim.

Diğer gün sabahtan tekrar yazdım, tamam dedim gelin takın. Bu sefer dediler ki eski parçayı getirmeniz lazım ondan 22 tane var hangisi bilemeyiz dedi.

Dedim ki dün size ürün görselini, model numarasını ve çıkan parçayı attım, var dediniz. Şimdi nerede çıktı bu opsiyonlar ben attım o parçayı çöpe gerekirse hepsini getirin deneriz dedim. Hatta sorun oluyorsa hepsini ödeyeyim sonra iade edersiniz dedim. Tamam dedi biz sizi arıycaz.

Bekle bekle arayan yok akşam oldu. Aradım, yarın gelecekler, ararlar dedi.

Yarın oldu, öğlen oldu arayanlar yok. Tekrar aradım. Ustalar sizi arayacaklar diyor. Dedim ki kardeşim randevu oluşturdunuz mu boş boş evde bekliyorum sizin için, kıyafetler de koktu kaç gündür dedim. Tamam ben aciliyetini ileticem arayacaklar dedi.

Yine öğleden sonra oldu arayan yok. Servisi arıyorum onlar da açmıyor artık. 2-3 kere aradım belli aralıklarla, açan yok.

En son sms attım müşteri oyalamaktan hakkınızda şikayette bulunmamı ister misiniz diye sdjfsg sinir oldum.

2dk sonra hemen aradı. "nereye istersen şikayet edebilirsin hocam" dedi.

te allahım seneler önce böyle diyen bir firmanın aracını bağlatmıştım dava açarak. saatlerimi çağlayan adliyesinde geçirdim inat ettim. ama onda internetten ürün almıştım. bu durumda aldığım bir şey de yok.

Neden bekletiyosunuz dedim arayacaksınız diye evden de ayrılamıyorum?!
Tekrar etti "tamam nereye istersen şikayet edebilirsin"

Şimdi benim yine karadenizli inadım tuttu ben bu adamla uğraşırım. Ama bir hizmet satın alamadığım için nereye gidip ne diyeceğim bilmiyorum. Google haritalarda yorum yaptım sadece.

Başka yapabileceğim, uğraşabileceğim ne olabilir? Sırf iş olsun diye ne davası açabilirim? Veya cimerden yürüyebilir miyim?

 
Müşteri seçmek, sebepsiz yere hizmet vermeyi reddetmek gibi konular üzerinden yürünebilir belki tema olarak.

Eğer tahmin ettiğim gibiyse şimdi kendi çevresinde "sen misin fiyat beğenmeyen, süründürüyorum şimdi peşimde kehkehkej" diye anlatıyor olabilir çevresinde. Böyle yapan ustaları gözümle gördüğüm için çok şaşırmam.

Profesyonellik hak getire, ülke insanı iyice çığırından çıktı.
  • akhenaten  (25.11.23 10:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.