[]

sebebi bulunamayan kasıkta ağrı sorunu

selamlar, annemde yaklaşık 1 senedir zaman zaman olan bir ağrı var sağ kasık bölgesinde, sürekli olan bir ağrı değil. arada geliyor düzensiz bir ağrı, bazen de şişlik oluyor. bu süreçte 3 farklı doktora gidildi, genel cerrahi ve kadın hastalıkları olmak üzere. kadın hastalıkları tarafında tetkikler yapıldı hiçbir şey çıkmadı, topu genel cerrahiye attılar orda da röntgen, mr vs çekildi hiçbir şey çıkmadı. antibiyotik verdiler ve o an geçti. ama birkaç gün önce yine başladı, annem şimdi farklı bir genel cerrahi doktoruna tekrar gidecek.

böyle bir durum yaşayanınız var mıdır, istanbul anadolu yakası/kocaeli civarlarında doktor öneriniz var mıdır ya da?


 
Geçmiş olsun. Hiç bir şey bulunmadı demişsiniz, o zaman antibiyotik neden verildi? MR sonucunda hiç bir şey yazmıyor mu? E-nabiz da teşhis kısmında birşey yazmıyor mu?


  • ditu  (24.11.23 16:54:58) 
annemde de benzeri oldu, üroloji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim, geçmiş olsun


  • abelardo  (24.11.23 17:00:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.