[]

Waitlist’e katılan tuhaf emailler

Bir platformumuz var. Waitlist açık. Bu listeye sadece email ile katılabiliyorlar. Şu tip kayıtlar geliyor:

SkfAoeoHsKd.akDoJe@ornekdomain.com

Sanki isim soyisim enkripte edilmiş, domain gerçek domain. Bu kayıtlar geldiği zaman genelde 2 tane geliyor ikisi de farklı.

A) isim soyisim deşifre etmemek için kendi sitelerinden bu şekilde email açıyorlar. Her siteye de kayıt olurken farklı bi tane verip üçüncü partilerle paylaşıp paylaşmadığımızı kontrol ediyorlar. Doğal ziyaretçi.

B) botlarla yapıyorlar. Maksatları kendi domainlerini tanıtmak.

C) diğer?

 
waitlist icin cok mantıklı olmasa da temp mail olabilir.
bir pdf vs bir sey indirirken üyelik isteyene temp mail girip geciyorum.
tek seferlik bi tool a üye olmak gerekiyorsa yine temp mail veriyorum.

domain'ler düzgün domain oluyor, username de random oluyor genelde.
  • wct3 org  (23.11.23 22:32:52 ~ 22:33:17) 
Ama domainler tempmail hizmeti veren yerler değil, firma sitesi


  • Tisatiaşer  (24.11.23 14:45:35) 
Ben birçok yere Apple'ın sağladığı bu tür servisle üye oluyorum mesela.

Firefox Relay vardı, o acaba domainlere böyle bir servis mi veriyor, hiç bakmadım ama atıyorum şirket almıştır, rahatça kullanabiliyorlardır falan.
  • nhk ni youkosu  (24.11.23 14:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.