[]

500 GB ssd yetmiyor yardım?

Merhaba. Hali hazırda kullandığım kasa da
şu sdd mevcut www.akakce.com
Bana yetmiyor ne önerirsiniz teknik konulardan fazla
Anlamıyorum. Kasada olan anakart bu ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart. Önerilerinizi
Bekliyorum arkadaşlar.

 
m.n11.com bunu alsam taksam çalışır mı? 1tb 500 GB olur toplam?


  • ahmedemirel  (23.11.23 18:23:12) 
500 GB nin yetmemesine sebep nedir ? Dosya film program arşivi mi var?


  • diyecevaplandı  (23.11.23 18:41:47) 
laptop'ın içinde gelen ssd 500 gb'dı aynı anda 3-4 büyük oyun yüklü kalamadığı için ben de 2 tb samsung 990 pro ile değiştirdim.

siz ne için arttırmak istiyorsunuz orası önemli. film dizi arşivi varsa taşınabilir hard disk alın. aynı anda birden çok oyun yükleyeceğim diyorsanız o zaman yeni bir ssd düşünülebilir. oynayacağınız oyunlar kaç okuma yazma hızı istiyor ona göre de 990'a çıkmadan bir seçim yapabilirsiniz.

seçeceğiniz ssd'nin anakarta uyumu noktasında asus'un teknik servisiyle görüşmenizde yarar var. ben arayıp teyit ettirmiştim.
  • beatbox yapan metalci  (23.11.23 19:40:55 ~ 19:41:17) 
Film oyun herşey hocam yetmiyor. Oyunlar devasa boyutlarda artık malum.


  • ahmedemirel  (23.11.23 19:44:57) 
Tasinabilir harddisk al geç


  • Zetnikov  (24.11.23 13:45:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.