[]

beyazlayan saçlar

Yaş 42/K oldu. İlk defa bu sene saçlarımda sıklaşan beyazlamalar görüyorum. Hüzünlendiriyor bu durum elbette. Ancak 30'lu yaşlardaki depresif düşüncelerin yerini aydınlanmaya bırakmasının güzelliği başka. (biraz iç dökmece :)

Sorum şu: Saçlarımın beyazlayan kısımlarında aynı zamanda yıpranmalar da gözlemledim. Yaşla birlikte mi, yoksa beyazlamayla birlikte mi oluyor saçtaki yıpranmalar fikriniz var mı? Bir de daha farklı bakım mı yapmalı acaba?

Yves roshe onarıcı şampuan aldım sülfatsız. Başka tavsiyelere de açığım

 
Beyazlayan saçı ağacın kuruyan dalı gibi düşün o da kuruyor, çünkü yaşlandıkça daha az sebum ürettiğin için saç da aynı cilt gibi o tatliş halini yitiriyor ne yazık ki kuruyor nemini kaybediyor kırışıyor vs. Saç yağları falan geçici çözüm olur belki ama kalıcı olarak geriye dönüş olmaz.


  • Bir ben var benden şurada  (22.11.23 19:31:08) 
folik asik değerlerinizi kontrol ettirebilirsiniz, bundan sebep beyazlıyor da olabilir


  • Rao  (22.11.23 21:28:48) 
Benim 28 yasinda beyazladi ama sac kalitesinde bi fark yok. 1 yildir beyaz. Sulfatsiz sampuanlar guzel yves rochernin cok asiri begenmiyorum sampuanlarini. Sulfatsiz guzelini bulamadim hala gerci ogx kullaniyorum o da iyi temizlik hissi vermiyor ):


  • ala09  (22.11.23 22:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.