[]

Koşu ayakkabası ile basketbol

Spor salonunda kullandığım koşu ayakkabası ile basketbol oynasam kapalı salonda ayakkabı ya da benim için çok sıkıntı yaratır mı? Yapılabilir bir şey mi bir süre?

Ayakkabının formu benim de sağlığım açısından. Hani arada bir.

Uzun vadede sık sık yapacağım bir şey değil.

Canım kardioyu basketbol ile geçirmek istiyor ama salon basketbol ayakkabım eskidi ve attım yenisi de bütçe ayırmak istemedim şu sıralar da.

 
abi eskiden bezden yapılma chuck taylor ile oynuyorlarmış, yani bence hiçbir problem olmaz sadece bilek desteği olmadığı için belki ani dönüşlerde falan dikkat etmen gerekir o kadar.


  • malheiros  (22.11.23 12:28:29) 
sadece ayakkabı hem üst hem tabanı daha çabuk yıpranır sık oynarsan

tenis ve basketboldaki slide ve spin hareketleri hem tabanı hem de ayakkabının üst kumaş kaplaması ve dikişlerini zorluyor
  • freebird5406_2  (22.11.23 13:14:47) 
1.5 yıl boyunca düzenli yaptım bir şey olmadı, sonrasında buna baya alışmışken bir gün ribaunddan inerken bileğim döndü 3. derece yırtılma yüzünden 1 yıl oldu hala basketbol oynayamıyorum.


  • patronaj1  (22.11.23 13:15:12) 
Bende 16-17 yasindayken hergun okuldan sonra hava kararana kadar basketbol oynardım.

Bir gün bir ribaunddan inerken bileğim döndü. Çat diye ses geldi. Davul gibi şişti.

O zamanlar Annem pek bilincli değil kirik çıkıkciya gittik.

Saçma biseyler sürdü. Neyse bir süre sonra indi sis. Doku zedelenmesi olmuş.

Ne zaman düz olmayan taşlı topraklı zeminde yurusem ayağım burkulur.

Bu tarz bir sakatlığın ne zaman başına geleceğini bilemezsin.
  • kaiserr76  (23.11.23 07:44:04 ~ 07:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.