[]

the north face mont

linkteki mont kalın mı? ankarada üşütür mü?

www.amazon.com.tr


 
Web sitesine baktınız mı? Kalın durmuyor ama bunlar özel malzemelerden yapıldığı için görece ince oluyorlar. Kullanım amacı olarak dağda hiking yazıyor. Bunun altına kat kat hiking’e uygun kıyafetler giyerseniz üstüne hiking yaparken de ısınacağınız için sıcak tutacaktır ama statik vaziyette ya da kısıtlı şekilde hareket ederken (metroya yürürken, işten eve dönerken falan) Ankara’da sıcak tutacağını sanmıyorum.

Çok daha ucuza decathlon’a da bakabilirsiniz. Ya da pofuduk polyester montlara bakabilirsiniz. Sabit dururken ne kadar kalın, o kadar sıcak tutar bunlar.
  • orient blue  (22.11.23 08:03:08) 
Net üşürsünüz. Bu ceket iç tarafında bir polar, dış katmanda da su geçirmez bir yağmurluk olarak geliyor. Yani aslında bir poların üzerine giydiğiniz bir yağmurluk olarak düşünün. Sizi sıcak tutacak olan içteki polar. Dış katman rüzgar geçirmediği için nispeten ısıyı muhafaza etmeye yarar. Ancak bu ürünler aslında aktivite ürünleri. Yani hareket etmediğinizde, otobüste, durakta vs beklerken üşürsünüz.

Bunun yerine bence Decathlon'dan bir -10 Kaz tüyü mont ve üzerine de dış katman bir yağmurluk alırsanız, north face'in yarı fiyatına tüm kışı sadece Ankara'da değil, herhangi bir yerin soğunda sorunsuz geçirirsiniz.
  • thracia  (22.11.23 09:14:26 ~ 09:15:26) 
Ankara’da kış bununla çıkmaz


  • but that was just a dream  (22.11.23 09:33:45) 
Ankara ayazinda olmaz bu. Bayagi kaz tuyu kalin montlarindan lazim NF’nin.


  • mor oje  (22.11.23 10:57:51) 
Siz erkek için sormuşsunuz gerçi, ama bende aşağıdakinden var. Geçen kış hem hiking'de hem şehirde giydim. Geçtiğimiz hafta sonu 2 derecede giydim. Rüzgar ve yağmur geçirmemesi en büyük avantajı. Çok soğuk havalarda boğazlı kazak veya sweatshirt ile giyerseniz hiç üşümezsiniz.

www.trendyol.com
  • auroraaurora  (22.11.23 15:00:40 ~ 15:02:06) 
Kalın değil.


  • ditu  (22.11.23 23:14:50) 
linkteki ürünü mağazada inceleyip çok beğenmiştim ama benzer bir montum olduğu için almadım. tavsiye ederim.

www.decathlon.com.tr
  • jepa  (23.11.23 01:28:54) 
@jepa

ya tipi çok kötü duruyor yoksa işlevsel tabi

@auroraaurora

bu modelin erkek için olan modelini biliyorum da 14-15k fiyatı
  • paintov  (23.11.23 01:53:29 ~ 01:54:27) 
oncelikle sogukluk rekorum -46c, o yuzden mevzuyu biraz biliyorum.

herkes kalinlikdan bahsediyor da kislik urunlerin teknolojisi arttikca incelir.
arcteryx diye bir marka var, kislik ceketleri inceciktir ama baya tuzludur mesela, dagcilar falan kullanir.

yani ne kadar kalin o kadar soguga dayanikli mantigi yok artik.

acikcasi ben internetten mont almam, giyip dokunup bakmak lazim. ama linkteki mont bana ankara sogugunu halleder gibi geldi. Bir kere uzun, kicini kapatiyor. Bir de boyun bolgesi baya korunakli. iki kat, ici polarli. Imkansiz degil bence.
  • cooperr  (23.11.23 03:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.