[]

Basit F/P Telefon

Annemin telefonu bozulmus. Ne alayim? 70 yasinda kendisi ve telefonu whatsapptan gorusme yapmak haricinde kullanmiyor diyebiliriz.

Xiaomi vs is gorur mu? Realme, Reeder gibi daha once duymadigim markalar goruyorum. Tek istedigim cok sorun cikarmasin. Ciddi bir ozelligi olmasina gerek yok.


 
xiaomilerin içinde çok fazla reklam var, uğraşmasın reklamlarla. samsung'un m veya a serisinden bir model seç yeterli.


  • false pretension  (22.11.23 00:16:36 ~ 00:17:06) 
Xiaomi iş görür de yukarıda bahsedilen reklam mevzusunu ben bile kapatmayı beceremedim. Bir anda karşınıza çıkıyor, çok tatsız.
Samsung A24, M23 gibi telefonlara bakabilirsiniz.

  • black holes in the sky  (22.11.23 09:05:51) 
xiaomi redmi 12c aldık aynı şekilde düşünerek. iyi gözüküyor.


  • adivar  (22.11.23 09:06:23) 
Xiaomi iyidir. 8-10 bin civarında.

Samsung A54, f/p bir telefondur. 15 bin civarında.


.
  • kartallar yuksek ucar  (22.11.23 11:43:30) 
Xiaomi kullanıyorum reklam (kendi stock uygulamaları hariç) görmedim hiç.
Redmi xiaomi'nin alt markası dayanım bakımından fena değildir.

Realme yazmışsınız oppo'nun alt markasıdır uzak durunuz.
Reeder koşarak kaçınız olacak iş değil.

Huaweinin alt markası olarak çıkan honor çevremde kullanan var f/p memnunlar.
Vivo konuşuluyor çok bu sıralar.

youtu.be

şu video işinize yarayabilir.
  • hedep  (22.11.23 15:11:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.