[]

ben cahil değilim diyen kırmızı etçi abla videosu

havalimanında (ingiltereydi sanırım) polis mi ne kontrolüne giriyordu, bavulunda sanırım kırmızı et çıkıyordu. nerde o video ya?

ikinci sorum bir insan neden kırmızı et götürür ki? yanlış hatırlıyorsam ve pastırma falansa ok ama kırmızı et dediğimiz şey zaten bir kaç saatte bozulmuyor mu? 2 saat havalimanı + 4 saat uçuş + 2 saat yine havalimanı ve eve gidiş desek neredeyse 8-10 saatte afedersiniz rezil olmuyor mu et? çok otantik video değil miydi ya?


 
Çok daha kötüsü var.

Video konusunda yorum yapamayacağım ama bizim akrabaların şöyle bir durumu vardı. Kurbanı kesiyorlar, kurbanlık etleri arabanın arkasına koyuyorlar. Bir haftalık gezileri boyunca her uğradıkları yere kurbanlıkları dağıta dağıta Marmara Bölgesi'ni komple turluyorlar. En son bize geldiklerinde getirdikleri etler YEŞİL RENKTE OLDUĞU İÇİN annem etlerden şüphelenmişti, meğerse hayvanı GEÇEN HAFTA kesmişler, bir haftadır arabanın arkasındaki etlerle geze geze geliyorlarmış. Şimdiye dek besin zehirlenmesinden ölmemelerine çok şaşırmıştım. Niye böyle yapıyorsunuz dedim, "sirkeli suya yatırınca kokusu gider" dediler. Adam kimyasal değişimi sirkeli su ile geri döndürebileceğine inanıyor.

Buradaki durum o videoya özel değil yani, aynısını, daha kötüsünü yapan başkaları da var :D
  • hayirsiz  (21.11.23 21:41:43 ~ 21:43:58) 
Ben artık hiç şaşırmıyorum. Bir sürü manyak dolu. Düşünüyorsun anlam bulamıyorsun. Bir mantıgı yok yani. Akli dengesi yerinde olmadıgı için böyle yapıyorlar. Deliye neden delisin denmez. Bu da böyle bir şey işte


  • limonlu eksi  (21.11.23 21:54:21) 
youtu.be

ayemnat kaming from village :D
  • freebird5406_2  (21.11.23 22:05:19) 
yurtdisinda uzun sureli yasayanlarin (20+ sene) cogu balatayi cesitli nedenlerle siyirdigi icin bunlar normal, bana hic garip gelmiyor.


  • cooperr  (21.11.23 22:36:16) 
Klasik Turk annesi. Ben de kac kere kofte soktum Ingiltere'ye el cantasinda:) Evdekiler almazsan dariliyorlar. O videodaki Cig et ayri bir level tabi.

O video da 10-15 senelik video yalniz. Bu yaz tekrardan populer ettiler. Ek olarak Bulgaristan Gocmenleri kurbanda et geciriyordu Kapikule'den senelerce. Simdi leva uctu, otobus biletleri uctu, BG'de kurban kesmek daha pahalandi anlami kalmadi duruldu bu isler sanirim. Cenk Tosun da tursu bidonuyla gidiyordu Ingiltere'ye eksisozluk1923.com Adamin umrunda degildir ama aile buyugu hazirlamis, koymus iste, almamak olmaz. Hicbirimiz yalilarda buyumedik sonucta
  • speedy  (21.11.23 22:44:47 ~ 22:52:58) 
hay yaşa freebird, bu duyuruyu gördüğümden beri saatlerdir sinsi gibi videoyu arıyordum ama bulamamıştım. müthiş bir şey.

cevaba gelecek olursak benim hep söylediğim bir şey var: insan zekası abartılıyor. çoğumuz maymunun 1-2 iq fazlasına sahip vatandaşlarız. kurulan bu düzen, sistemin işlerliği vs. hep daha akıllı insanlar sayesinde oluyor ki onların olmadığı, liyakatsiz ortamlarda da nasıl çöküş yaşandığını zaten görüyoruz. şanslı olanlarımız iyi okullarda okuyup eğitimli, akıllı kişilerle bir arada bulunduğu için herkesi öyle zannediyor. halbuki "sıradan" insanda hakikaten burdan ingiltere'ye kırmızı et götürmenin saçmalığını idrak edebilecek kapasite yok.

böyle dedim ama kendi adıma şunu da ekleyeyim, ben oradaki arkadaşlarım seviyor diye türkiye'den ukrayna'ya bir bavul dolusu çiğ köfte ve ayran götürmüş adamım. ambalajlı ürün olduğu için kabul etmişlerdi. hala aklıma geldikçe gülerim.
  • mark greg sputnik  (21.11.23 22:55:21) 
"Bizim oraların eti farklı oluyor" muhabbeti çok yaygın. Gerçi sadece et değil her şey için böyle nerdeyse.

Doğruluk payı elbette vardır ancak bu taşıması yasak olmasına rağmen uzak bir yere bunları götürmeyi gerektirir mi kişinin bileceği iş tabi.

Ancak sebebi bu olsa gerek. Hatta direkt iç sesi yazayım; "Orda et hem bol hem de ucuz ama bizim oraların eti gibi olmuyor İngiltere'deki. Tadı tuzu yok."

Ya da yolcu için değil de yolcu edenin bakış açısından;

"-Al bak bunu da koy çantana
- Aman ablaa, orda et mi yok sanki yük etme şimdi
- Olsun olsun, burdaki gibi olmaz bi avuç zaten ne olacak çantanın bi köşesinde durur bir şeycik olmaz.
- E hadi koy bari, biri görse tam köylü olduk :D"

Sonrası malum.
  • akhenaten  (22.11.23 16:00:30 ~ 16:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.