Giriş
(7)

hatalı açılan başlığa ayar.

mustee
sebebiyle biraz önce çaylak edildim bir haftalığına. başlık "ey şerefizler sözüm size", benim girdiğim entry (bkz: şeref izler), nerden anladı moderasyon benim ayar verdiğimi? ben belki de gerçekten şeref izler diye bir adamın varlığına işaret ediyorum. burayı okuyan moderatör varsa bu duruma itiraz
sebebiyle biraz önce çaylak edildim bir haftalığına. başlık "ey şerefizler sözüm size", benim girdiğim entry (bkz: şeref izler), nerden anladı moderasyon benim ayar verdiğimi? ben belki de gerçekten şeref izler diye bir adamın varlığına işaret ediyorum. burayı okuyan moderatör varsa bu duruma itiraz ettğimi bilmelerini istiyorum. bu kadar saçma sapan bir sebepten çaylak edilmeyi hak ediyorsam, sözlüğün yarısından fazlasının uçurulması gerekir diye düşünüyorum. troll değilim. an itibariyle 403 karma sahibi kendi halinde bir yazardım.
0
mustee
(03.07.10)
çaylak olmamışsın arkadaşım.lanetli olmuşsun.
0
bagcivan
(03.07.10)
imla hatası düzeltilmemiş başlığa imla hatasını belli eder entri girmek yasak mıydı bilmiyorum ama sanırım bu başlık düzeltilince yazdığınız entrinin bir manası kalmayacağı, bir de çöp haline gelmiş o entri ile uğraşılacağını düşünememiş olduğunuz için (herkes silmeyebiliyor imlaya verilen ayar entrisini, kalıyor öyle) ceza almış olabilirsiniz.
0
i ve been mistreated
(03.07.10)
5 dakika geçmeden sildim ve ben sildikten sonra lanetlendim.
0
🌸mustee
(03.07.10)
"elma nedir" başlığına gidip "bir meyvedir" yazarsanız da çaylak ederler, "ne malum 'elma nedir' adında bir meyveden bahsetmediğim" diyebilirsiniz yine. yani iş böyle yokuşa sürmeye gelince moderasyonluk bir iş kalmıyor zaten, her şey legal, her şey problemsiz. o açıdan itirazınızın bir sonuç vereceğini sanmıyorum, bence de hatalı bir karar değil, ama itiraz etmek istiyorsanız iletişim'den başvurabilirsiniz. (bkz: #16279108)
0
galadnikov
(04.07.10)
Merhaba,

Söz konusu başlığı taşımış, sonra sizin entry'nizi de "Başlık taşındı" gerekçesiyle silmiştim mustee. Yalnız tarihçenizde görünmüyor olmasına şaşırdım. Sanırım aynı anda işlemi gerçekleştirdik ya da siz benden önce davrandınız, çok küçük bir farkla.

galadnikov'un ve esmer'in verdiği entry'lerde de belirtildiği üzere bu tür entry giren yazarların çaylak edilmesi gerekiyor, grup kararı gereği.

Size sorum şudur: Siz o başlıkta "şeref izler" diye birinin varlığına işaret etmek istediniz mi gerçekten, yoksa amacınız oradaki hatayı vurgulamak mıydı? O konudaki yorumu size bırakıyorum. Entry'yi yazan sizdiniz.

Selamlar.
Kolay gelsin.
0
nuage
(04.07.10)
@nuage dikkatinedir.

öncelikle samimiyetiniz için teşekkür ederim. evet orda kastetmek istediğim başlığın hatalı açıldığını göstermekti. bu noktada kıvırarak hayır ben şeref izler diye birini kastettim demenin alemi yok. ancak sadece bir kaç dakika sonra entry tarafımdan silindi. yani sizden önce. çünkü siz silmiş olsanız moderasyon tarihçemde görünmesi gerekir diye düşünüyorum. bu durumda moderasyon tarihçemde görünmeyen bir hata yüzünden çaylak edilmem adil midir? ben de bu konudaki yorumu size bırakıyorum. çünkü beni siz lanetlediniz ve çaylak ettiniz.

sağlıcakla.
0
🌸mustee
(04.07.10)
Özel mesajınıza cevabı verdim mustee.
İyi günler.
0
nuage
(04.07.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.