[]

Aramızda Jimny Kullanıcısı Var mı? Bu Jimny Alınır mı?

www.sahibinden.com

450 bine anlaştık. Sizce iyi bir fiyat mı?

Haftalardır araç arıyorum. O olmaz, onu alma bunu al, onun osu, bunun busu diye yorumlar nedeniyle bir türlü alamıyorum =)

Sadece bu aracı soruyorum. Eksileri ve artıları... Değer mi sizce?

NOT: Esnaf aracı önermeyin lütfen =) Ama, Fiorino'yu bilmiyordum, haberdar olmam iyi oldu.

Teşekkürler.

 
Kısa cevap; alınmaz, ben almam.

Kasko değeri bile görünmüyor. En yaşlı 2009 modelinin kasko değeri çıkıyor, o da 348 bin lira. Bundan 3 yaş büyük, kilometresi doğru ise 200 bini geçmiş, neredeyse 18 yaşında araca sizce 450 bin lira verilir mi? Bence verilmez. 250 bin olsa, aracın hastası iseniz belki verilir.

570 bin liraya sıfır (0, zero) fiorino alın daha iyi.
  • orient blue  (20.11.23 16:00:55) 
2008 jimny sahibiydim, birkaç yıl önce sattım. arazide kullanımı çok keyifli, çok tatlı görünüyor ancak çok konforsuz bir araç. inanılmaz dar, direksiyon çevirirken kolunuz kapıya çarpıyor. yine dar ve yüksek olduğu için rüzgardan çok etkileniyor. 120km bile yapsanız güvensiz hissediyorsunuz. asfaltta ani manevralarda savruluyor. 4 kişiden fazla binmek imkansız. araçta isofix yok, çocuk koltuğu bağlayamazsınız (benim birincil satış nedenim buydu.), yakıt tüketimi yüksek.


  • brakgn  (20.11.23 18:17:31) 
eski aracta japon almak dogru, ama bu degil :)


  • cooperr  (20.11.23 19:03:38) 
Araç alma sebebiniz ne?
Eğer ikinci aracınız olarak alacaksanız ve haftasonu off-road için arıyorsanız mantıklı olabilir. Onun dışında yapmayın.

İlk araç olarak düşünüyorsanız, 570bin'e fiorano daha mantıklı, veya ikisinin ortası bir şey olabilir.
  • burfak  (21.11.23 08:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.