[]

2. El araba sorusu

Asagidaki ilan ile ilgili yorumlariniz nelerdir? Ne gibi sıkıntılar cikarabilir? Kaza fotograflari da ekli




www.sahibinden.com

 
kasko değeri 900 bin. kazayı da düşününce fiyatı normal göründü bana. biraz daha pazarlık yapılabilir belki. fotoğraflardan basit bir kaza gibi görünüyor ama darbeyi lastik üstünden mi almış yoksa lastikten mi almış detaylı bakmak lazım çünkü arka aks ve bağlantılarında eğrilme vesaire varsa arabanın çizgisi bozulmuş olabilir.

sağlam bir eksper kontrolünden sağlıklı çıkarsa makul göründü bana.
  • orient blue  (20.11.23 13:42:26) 
bence de fiyatı normal hatta piyasaya göre iyi.
o stopların orijinalinini pahalı bulup saçma yerlerde saçma stop taktırabiliyorlar zaten ekspertizde o da çıkar.

fiyat makul o yüzden ekspertizde 1-2 bin fazla verip iyi bi rapor çıkarılabilir zaten daha yepisyeni araba motor ve elektronik gibi pahalı bölgelerinde bir sorunu yoktur gibi.
  • patronaj1  (20.11.23 13:57:04) 
onarımı yetkili serviste değilde sanayide yaptırmış sanırım. bunu dikkate almak lazım.
orient blue +1 . ayrıca bu fotodan bagaj kapağında da oynama var gibi iyi bir eksper şart.

  • my fault  (20.11.23 13:58:39) 
belirtilenler dahilinde sorunsuz gibi.
fakat ben olsam o paraya sıfır clio alırım.

  • durbidakka  (20.11.23 15:28:24) 
Aracın hasarı kafanıza takılmıyorsa alınabilir. Boya farkı, bagaj kapağı arka çamurluk tam oturmuş mu iyi bir kaportacıya gösterilebilinir. @orient blue +1 ark aks problemi daha önemli. İyi bir ekspertizle buna baktırın. Eğer arka aksın dengesi kayıksa hiç gerek yok. Çünkü arkadaş sanayide yaptırmış, orjinal servis olsa faturan olur hesap sorarsın ama sanayi işi allaha emanet.


  • mikahakkinen  (20.11.23 16:31:12) 
0 otomatik clio 900 kusur arkadaslar, onu da dusundum ama gonlum yine de alman grubundan yana. Yol tutusu, saglamligi cok farkediyor


  • balpolen  (20.11.23 20:20:24) 
Dsg var ve kazali... dsg her an patlamaya hazir bi saatli bombadir


  • halk  (21.11.23 09:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.