[]

indie parça önerileriniz

neler olur? sevdiklerinden birkaç örnek vereyim de ne tarz parçalar beklediğim konusunda fikir versin:

Junk of the Heart The Kooks
Little Secrets Passion Pit
Hello Martin Solveig et Dragonette

 
şarkı ismi veremem ama bir yöntem söyleyebilirim. spotify kullanıyorsanız şarkı ismini arattıktan sonra şarkıya sağ tıklayıp "go to song radio/şarkı radyosuna git" diyebilirsiniz. benzer şarkılar önerir, mutlaka içinden birkaç tane seversiniz, öyle öyle şarkıdan şarkıya ilerleyebilirsiniz.

ya da o şarkının içinde olduğu playlistler gösterir, insanların playlistlerine bakabilirsiniz benzer ne dinliyorlar diye fikir edinmek için. Böyle keşifler için spotify buradan size yazılacaklardan biraz daha çok işinize yarayabilir, iyidir hoştur :)

geç gelen edit:
Chatgpt'ye sordum şunları verdi:

If you enjoy songs like "Junk of the Heart" by The Kooks, "Little Secrets" by Passion Pit, and "Hello" by Martin Solveig featuring Dragonette, you might appreciate the following songs with a similar upbeat and catchy vibe:

Foster The People - "Pumped Up Kicks"
Two Door Cinema Club - "What You Know"
Phoenix - "Lisztomania"
Walk The Moon - "Shut Up and Dance"
MGMT - "Electric Feel"
Fitz and The Tantrums - "HandClap"
Capital Cities - "Safe and Sound"
Young the Giant - "Cough Syrup"
Vampire Weekend - "A-Punk"
The Wombats - "Let's Dance to Joy Division"
Passion Pit - "Take a Walk"
Grouplove - "Tongue Tied"
Mark Ronson ft. Bruno Mars - "Uptown Funk"
Icona Pop ft. Charli XCX - "I Love It"
M83 - "Midnight City"

These songs share a mix of indie pop, electro-pop, and dance-pop elements that align with the energetic and catchy feel of the tracks you mentioned. Give them a listen, and you might find some new favorites!
  • nimberjack  (20.11.23 17:09:19 ~ 23:11:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.