[]

Stardew Valley Hakkında

www.youtube.com

Bu oyun hakkında düşünceleriniz neler?
Bir de mesela ekteki modlu mu yoksa saf hali mi? Normalde oyunda 30-40 karakter var ise ekteki videodaki kanal sahibinin kanalında belki 100 den fazla karakter var. Modlu oynamak daha mı eğlenceli olur ?

Teşekkürler.

 
Ben bu tarz oyunlardan çabuk sıkılıyorum ama saran da dehşet sarıyor. Bu alanın zirvesinde bulunuyor bu oyun yani çok benlik olmasa da önerebileceğim bir oyun.

Önce vanilla versiyonunu oynayıp, sararsa modlara girip oyun süresini artırmak daha mantıklı bence
  • nundu  (17.11.23 14:12:31) 
Ben 100+ saat oynadım epey eski bir sürümünü. Bu sıralar yoğunluk olduğu için tekrar güncellenmiş versiyonuna girmeye korkuyorum.

Stardew Valley tarzlar üzeri bir oyun bence öyle illa ki retro, farming sim vs sevenler değil herkesi saran dev güzel bir oyun.

Ay ben piksel sevmem, bu ne be çocuk oyunu gibi tarzı tatsız ön yargıları olanlar belki elini sürmez ama objektif olarak göz atıp bağlanmayan ben rastlamadım. Elbette ki makul argümanlarla beğenmeyenler de vardır da azınlık epey steam puanı "overwhelmingly positive" 520 bin yorum.
  • hedep  (17.11.23 14:27:23) 
ben 3 yıldır modsuz oynuyorum 200 saat falan oynamışımdır :D en sevdiğim oyunlardan biri hala eskisi kadar sık olmasa da oynuyorum. 1.5.6 güncellemesinden sonra baya eğlenceli hale geldi.
oyunun net bi sonu ve aşırı hırslandıracak hedefleri yok o yüzden güzel vakit geçirmek için ve günün stresini atmak için çok ideal. arada bayınca mod denenebilir ama şart değil bence çünkü şu haliyle bile aşırı çok yönlü bi oyun.

  • theseachange  (17.11.23 15:44:49) 
Ben de epey vakit öldürdüm stardew valley'de :D moda gerek yok bence. Oyunun kendi hikayesini bir tamamlayın bence, hevesinizi alın eğer hoşunuza giderse ve keşke yapacak daha çok şey olsaydı derseniz modlara bakarsınız.


  • akhenaten  (17.11.23 16:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.