[]

Doktorun odasına yanında biriyle beraber girmek

Ben hep tek girerim ama yanında bir yakınıyla beraber doktor odasına girenler görüyorum bazen. Bunu yapanlarımız var mıdır? Buna neden ihtiyaç duyulur?




 
kardeşim doktorun ne söylediğini unuttuğu için ben de yanında giriyorum genelde. akli bir sorunu yok ama gamsız ve umursamaz biri olduğundan böyle yapıyoruz maalesef. ayrıntıları hatırlamıyor, sorması gerekenleri sormuyor vs vs... kendisi 30 yaşında, arz ederim.


  • anna sun  (17.11.23 00:46:31) 
Ben annemle giriyorum hep. Akıllı kadındır ama hastanede bir şey oluyor. Ne doktorun dediklerini hatırlıyor ne de doktorun sorularına düzgün cevap veriyor. Herhangi bir şeyi atlamamak adına girmem gerekiyor.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (17.11.23 01:58:21) 
babamla giriyorum çünkü doktor ne dedi dediğimizde asla ikna edici konuşamıyor ve biz de gözden kaçan bir durum olmaması adına yanında giriyoruz. ben bireysel olarak tabii ki kimseyle girmem.


  • Kediyi üzdün  (17.11.23 12:01:59) 
bende doktor/hastane korkusu, korku da değil de aşırı heyecanı oluyor. ne zaman hasta olsam ağlamadan muayene olamam. zavallı eski eşim benden epey iri olduğu için çok defa odadan çıkarılıp, bana "şiddet mi görüyorsunuz, korkmayın, söyleyin, öyle bir şey varsa hemen polis çağırabiliriz" söylenmiştir.

sakin kalamadığım için hiçbir zaman tek muayene olamam.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (17.11.23 15:02:05) 
Eğer yanında olduğum kişi birine ihtiyaç duyuyorsa (moral destek, işitme/anlama problemi, fiziksel güçlük vs.) girerim ancak bana ihtiyacı yoksa girmem ki doktorla daha rahat iletişim kurabilsin.


  • halitkin  (17.11.23 17:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.