[]

kuru otlar üzerine ne zaman mubi'ye düşer?

nuri bilgi ceylan'ın filmi.. iş yerinde 9 saat oturuyorum diye belim ağrıyor sinemaya gidip 3 saat oturmak istemiyorum.. mubi üyeliği yaptım 1 aylık beleş gelir mi acaba yakında mubi'ye bu film..




 
sinema filmleri vizyon tarihinden minimum 5 ay sonra ücretli platformlarda yayınlabilir.
mart başı gibi en erken.

  • mutlu yillar sana  (16.11.23 17:59:25) 
hocam git izle sinemada. mubi'yi falan beklersen işin tadı kaçar, gelmez öyle yakın zamanda. zaten sinemada izlemek ayrı keyif.


  • motosiklet burclu adam  (16.11.23 22:42:43) 
mubi'ye düşmek diye bişey yok zaten. yani mubi sonuçta vizyon filmlerinin korsan olarak gösterildiği bir yer değil. vizyonda gösterilen her film bir süre sonra mubi'de gösterilecek diye bir şey de yok. mubi göstermek istiyosa o filmin dağıtımcısı vs. kimse anlaşır gösterir gibi.


  • tepedeki psychedelic adam  (16.11.23 22:47:54 ~ 22:48:12) 
mubi'ye düşmez, yasal süre bitince (vizyon tarihinden itibaren 5-6 ay geçmesi gerekiyor) vimeo'da kiralama ya da satın alma seçenekleri ile yer alır. nbc filmleri öyle oluyor.


  • kim bilir  (17.11.23 00:48:09) 
yarısını izleyin önce, ertesi hafta diğer yarısını izlersiniz:)


  • nerthus_  (17.11.23 01:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.