[]

youtube videolarında videonun son 5-10 saniyesinde gelen ekranlar

ya bu videonun son 5-10 saniyesini göremiyorum bu yüzden. tam ortaya sağa ve sola getiriyorlar diğer video önerisini ulan daha izlediğim şey bitmedi.

bu youtube özelliği mi yoksa videoyu yapanın salaklığı mı?


 
dünyanın en rahatsız edici şeylerinde kafaya oynar. tamamen youtube'un salaklığı.

yıllar önce adblock'a ekleyip engelletme şeklinde bir çözüm bulup başarılı olamamıştım. şimdi adblock kullanarak video bile izleyemiyorsun. yöntemi becerebilsek bile kullanamayacağız.

ben yine de bulduğumu yazayım, bir dene: www.youtube.com
  • kibritsuyu  (16.11.23 09:36:58) 
end screen veya end cards diye geçiyor o dedikleriniz. youtube otomatik koyuyor.
Şu 2 satırı ad blocker extensionınıza filtre olarak eklerseniz gözükmüyorlar.

www.youtube.com##.ytp-ce-element
www.youtube.com##.ytp-cards-teaser
  • nuevo  (16.11.23 09:46:00) 
yoksa sen hala yalnız ve yalnız uBlock kullanmadın mı?


  • lambırcek  (16.11.23 10:16:48) 
@lambırcek

adguard vardı ama şu kodları ekledim tamamen gitti.
ben hala reklamlı izliyorum youtube videolarını :D
  • alt4y  (16.11.23 10:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.