[]

Taşınmak mantıklı mı?

Şu an oturduğum evin içi eski, kirası 4500₺ ve yeni sözleşmeyi ''sözleşme bitiminde evden çıkılacak maddesi'' ile kabul etti ev sahibi. İlanlara bakıyorum civarda banyosu yıkık dökük evler en az 10k, eli yüzü düzgün evler en az 15k o da şanslıysan.

Bir ev buldum, merkezi konumda kira 14000, merkezi ısıtma ve aidat birlikte 750₺ ve sahibinden (depozito var kira bedeli) Sorum şu, bu şartlarda evden çıkmak mantıklı mı? yılbaşında ve temmuzda olası zamlar (ağustosta sözleşmem bitecek) ile kiralar ne duruma gelir? evler zamlanmadan emlakcısız ev bulmusken çıkılır mı?

konum ankara ve maas yeni evi karsılayabilecek duzeyde (ev arkadasım mevcut)

 
Yeni baktiginiz evin ici yeniyse veya daha temizse Tasinmak mantikli. 14-15 cok iyi bu devirde


  • ala09  (15.11.23 18:28:54) 
Valla olay senin maddi durumuna ve evin şimdiki durumuna göre degisir.

Eğer maddi durumun direkt +10k kira vermekle biraz zorlanacaksa ve ev de idare edilebilecek düzeydeyse ben olsam en az 3-4 ay daha şimdiki evde kalır bir miktar kâr elde etmeye çalışırdım.

Şimdiki evin durumu o kadar iyi değilse, yeni geçeceğim ev standartlarımı arttıracak ve maddi olarak da çok zorlanmayacaksam da yeni eve geçerdim.
  • j r r tolkien hayrani  (15.11.23 19:03:00) 
ev sahibi o maddeyi eklettiyse sizi seneye çıkaracaktır. kiraların düşmeyeceğini düşünürsek seneye çıkmak yerine şimdi çıkmak çok daha mantıklı. maddi olarak zorlanmayacağınızı söylediğiniz için bu dediğim geçerli tabi.


  • elorelia  (16.11.23 08:38:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.