[]

Sevgiliniz bi etkinlik icin link atsa

direkt alir misiniz? Sonra bakariz hissi mi olusur? bazi 30+ erk problemleri yasiyorum da. Sanki manitayi ben goturmek zorundayim bi konsere, bi seye kendisi hep bi adim geride istek anlaminda. Citirken boyle degildi is guc yogunlastikca bize yetisemez oldu.




 
@aman ustume geliyorlar hep ben aliyorum hep ben oneriyorum hatta bulamadigim biletler icin karaborsadan kovaliyorum. bu sefer icin cok ucuzdu bilet bu yuzden ona almasini soyledim


  • ala09  (15.11.23 17:54:07) 
Yanlış yapıyorsun. Çok sıkarsan bye der. Bazı zamanlar boş olmalı. Anlık gelişmeli. Sürekli plan insanı bıktırır. Ben pazar günü dinlenmek istiyorsam ama konsere gidiyorsam mutsuz olurum. Direkt alınmaz kısaca. Konuşulur, tamam denirse alınır.


  • dissendium  (15.11.23 17:59:24) 
Valla linki göndermeden önceki konuşma geçmişine bağlı olarak tiklamama ihtimalim bile yüksek. Öncesinde hiç konuşma vs yokken direkt link atarsa hic tıklamayıp direkt soru işareti ya da 'bu bir virüs olabilir mi' tarzı bişey yazarım. Açıkladıktan sonra da duruma göre konuşup kararlaştırdiktan sonra hareket ederim.

Gönderdiği şey 9gag linki falan değilse bişey demeden direkt link atması çok saçma geliyor çünkü bana. Devamı için tıklayınız tuzağına düşmüş gibi hissediyorum. Bişey istiyorsa açık açık yazar biz de konuşuruz.
  • j r r tolkien hayrani  (15.11.23 18:51:59) 
Alıştırmış olabilirsin, her gittiğinde mutsuzluk belirtisi yoksa bundan sıkılıyor diyemeyiz. Bazı insanlar her şeye okay olabiliyor, gitmese de okay gitse de.

Sürekli dürten olmak bi yerden sonra yıldırıcı olabiliyor ama, o hissi anlıyorum. Konuşulabilecek bişi, hep ben kovalıyorum zorla gelmiyorsun dimi gibilerinden. Pasif agresif bi şekilde gönderip almasını beklemek hoş değil.

Bana gelse niye sen almıyon hep yaptığın gibi, paran mı bitti sadaka veriyim mi derdim geyiğe vurup.
  • Bruce  (15.11.23 20:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.