[]

Araba Lastiği Alacağım - Hanhi marka almalıyım? 205/55 R16

İkinci el araç aldık. Lastiklerin durumu iyi değil. Yeni lastik alacağım ama hangi markanın hangi modelini alayım bilemedim.

205/55 R16

-Yazlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
-Kışlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?

 
Yazlıkta fiyat performans Goodyear. Bütçe sorun değilse öncelikle Michelin, sonra continental. Kışlıkta nokian.


  • orient blue  (15.11.23 14:11:00) 
bridgestone blizzak lmm005 kışlık


  • jelly bear  (15.11.23 14:33:41) 
ben geçen ay kore malı nexen aldım. ilk başlarda hiç bilmediğim markaydı ama iyi gibi.
michelin, conti, hankkook pahalı baya.

kışlık ise nokian.
  • slm ben yalnız komando yasin  (15.11.23 15:53:10) 
aynı ölçüde yazlık michelin primacy 4 mü 4+ mı ne kullanıyorum, verdiğim parayı hak ettiğini düşünmüyorum. fiyat = kalite değil yani bu örnekte, değerlendirecek olursanız bilginiz olsun istedim.
kışın ise michelin cross climate+'lar ilk seferde kendini amorti etti diyebilirim, kışlık 4 mevsim arası bir lastik olmasına rağmen defalarca uzun yok yaptım, şikayetim yok.

  • gkhncnzdgn  (15.11.23 16:42:29) 
7-8 ayonce goodyear eagle sport almistim memnunum. lastikci goodyear efficientgrip performance 2 onermisti ama bulamadik. yorumlari okudumda cok memnun olan vardi.

gy efficientgrip performance 2 inceleyebilirsin.

bu eagle sport 2 www.lastikcim.com.tr

bu da efficient grip perf 2 www.lastikcim.com.tr
  • exlibris  (15.11.23 22:48:35) 
yazlik continental
kislik nokian

  • cooperr  (16.11.23 00:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.