[]

Hsbc euro transfer

Merhaba,

Türkiye Hsbc hesabımdan 3000 euro göndermek istiyorum, fakat masrafları bir türlü bulamadım.
2 tane şey yapabilirim ucuz yollu:
1) Türkiye hsbc euro hesabımdan başka bir Türkiye hsbc euro hesabına havale yapabilirim. Masrafı ne olur aşağı yukarı?
2) Türkiye hsbc euro hesabımdan başka bir Türkiye qnb euro hesabına swift yapabilirim. Masrafı ne olur aşağı yukarı?

Masrafı azaltmaya çalışıyorum borç ödemey çalışıyorum. Çözüm bulamadım bir türlü.

 
1) düz havale ücreti almalı, birkaç farklı bankada öyle. Miktara göre değişiyor o ama 10-15 lira bişey tutar sanırım.

2) Başka banka/swift olursa aracı banka vs. girerse toplamda 40-50 euro gidebilir. Ben geçen sırf gönderme ücretine 1000 tl verdim(yurtdışına swift), aracı banka olmadı ama bazen karşı tarafın da kestiği falan olabiliyordu.
  • nhk ni youkosu  (15.11.23 00:21:15) 
Aynı bankalar arasında transfer yapmanı öneririm. Hsbc'den Hsbc'ye 5-10 lira birşey alır.

Farklı bankaya transferde 20-30 euro alıyor.
  • Northern Mariner  (15.11.23 13:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.