[]

Araç yazılım atma işi nereden öğrenilir?

Bununla ilgili kaynak bilen var mı?

Yine ek iş arıyorum burada da para varmış :D

OBD cihazım var zaten hali hazırda hata silmek için falan kullanıyordum ama yazılım atma işi ile hiç uğraşmadım.

Zaten yazılımcıyım çözerim diye düşünüyorum.

Sadece kaynak arayışım var bilen varsa mesajla ulaşırsa sevinirim.

 
bu isi en guzel yapanin yaninda ogrenirsin, kaynak ariyorsan da google keywordleri belli aslinda oradan yurusen bir seyler cikar karsina.

ecu programming guide
ecu programming course
what programming language is used for ecu, sayisini daha da artiririm ama yazilimci isen bu kadar keywords yeter
  • duyulmasi gerektigi kadar  (13.11.23 20:06:26) 
rusların ve çinlilerin hacking kitleri var. marka model ecu versiyonuna göre hangi adrese ne yazacaksın vs bilgileri derlemişler.

bir de avrupalı firmalar var bunlardan bayilik alırsan ecunun yazılımını okuyup yolluyorsun. firma sana istediğin mape göre düzenlenmiş yazılımı geri yolluyor.

yapama kadar epey bir araba bozma ihtimalin var.
  • orpheus  (14.11.23 04:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.