[]

stanley termos hakkında kullanıcı yorumları

Stanley Klasik Neverleak Termos.. bu ürünü alıcaktım indirimi yakalamışken ama yorumlarda millet içmek çok zor yazmış. bu ne demek anlayamadım.

www.amazon.com.tr

bilgisi olan var mı? 2 tane alacaktım yorumları görünce durdum. başka bir ürün önerisi de yaparsanız bakarım. anamla kendime alacaktım arada kullanırız piknikte, yürüyüşte filan diye..

 
Bugun aldim daha. Arkadasim kullaniyor aslinda oburunu alacaktim ama o cok memnun oldugunu soyleyince never leak aldim ben de. Basmali aksine zor olur gibi geldi bana da.


  • mor oje  (13.11.23 17:48:11) 
Geçen sene basmalısını aldım. Özellikle araba kullanırken kullanmak için. Çok memnunum.
Yerine bırakınca otomatik kapanması güzel bir özellik.

oturup bankta içecekseniz bu dediğiniz de kullanılabilir.

Ben oturup içeceğim zaman kapağını çıkartıp bardak gibi kullanıyorum.
  • burfak  (13.11.23 18:51:24) 
ben yıllardır kullanıyorum. basmalı kapak. hem fazla güç kullanmak gerekiyor hem de bir türlü yudum miktarını ayarlayamadığım için her zaman kapağı içerek kullanıyorum. bir daha alsam kapak sistemi farklı bir şey alırdım.


  • kullanıcı adı  (13.11.23 22:05:39) 
www.amazon.com.tr

bende bu var, çok daha kullanışlı.
  • motosiklet burclu adam  (14.11.23 01:38:58) 
motosiklet burclu adam'ın linkini verdiği trigger action modeli en güzeli. sadece içmek için iç hazne ile dışarıya temas açıldığından dolayı, maksimum süre sıcaklık ya da soğukluk sağlıyor. tek elle kullanabiliyor olmak büyük rahatlık.


  • thracia  (14.11.23 13:10:05) 
www.amazon.com.tr

rezz. aynısı bende de var öneririm.
  • koela  (14.11.23 15:07:25) 
peki neden amzn.eu bu değil ? ben de almak istiyorum da


  • jackyr  (14.11.23 15:25:20 ~ 15:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.