[]

oyunculardan ıslak imzalı fb forması ne kadara gider?

merhaba,

elimde imzalı bir fenerbahçe forması var. kadrodaki tüm oyuncuların ıslak imzası mevcut. sezondan emin değilim ama isimlerden dolayı 2017-18 olduğunu tahmin ediyorum, zaten sıkı fenerbahçeliler fotoğrafı görünce direkt anlayacaktır, benim forma hafızam zayıf.

bunu satacağım ama piyasayı hiç bilmiyorum. sahibinden'de 3 bine satışa koyulan da var 20 bine de... bendeki formanın avantajı hala tertemiz olması ve oyuncular tarafından bizzat imzalanmış olması. yani öyle seri üretim ya da adamların imzasını basalım türü bir şey değil. öyle satılanlar da var çünkü.

böyle şeylerde "piyasa değeri" pek olmaz farkındayım, daha ziyade zevk işi çünkü ama siz olsanız böyle bir formaya kaç para verirsiniz? ederi aşağı yukarı nedir, ne olmalıdır? yani satacak tarafın önceliği formayı paraya çevirmek ama 50 bin edecekse 3-4 bine de gitmesin.

o açıdan siz ne kadar verirdiniz, benzer formaların alındığını ya da satıldığını gördünüz mü, fiyatlar nasıldı vs. bu konuda fikir verebilecek her türlü bilgiye açığım. teşekkürler.

 
Sahibinden.com yanlis secim. Fb hayran sayfasi falan bisey vardir. Türlü fanatigin dolustugu yerler. Orda 50 bin bile verirler.


  • halk  (13.11.23 13:36:11) 
sahibinden full kadro imzalı formalar bile 10 binden fazlaya satılmıyor. daha yüksek yazan ilanlar var ama satılmıyor.


  • durbidakka  (13.11.23 14:49:43 ~ 14:49:51) 
Onları malzemecilerin imzaladığını biliyorsun değil mi?
Içerden biri olarak söylüyorum bunu.
Ancak fotoğraf, video kanıt olarak varsa futbolcuların imzaladığı, o zaman olur.
  • les yeux blanches  (13.11.23 20:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.