[]

korumalı gelmeyen telefonu iade edip etmemek

Daha önce telefon aldığımızda telefon kutu içerisinde telefonu bir nevi darbelere karşı tamponlayan hava dolu iki şeffaf poşetle gelmişti.

Daha sonra başka bir yerden telefon aldığımızda telefon orta boy bir zarfın içerisinde herhangi bir koruma olmadan gönderilmiş. Paketin üzerinde içerisinde hassas bir ürün veya telefon olduğuna dair hiçbir ibare yok. Telefonun kutusunu açmadan da hehangi bir hasar olup olmadığını bilemiyoruz. Açınca da iade edilemiyor.
Kargocuların zaman zaman ürünleri nasıl kötü taşıdıklarının videolarını düşününce telefonu açıp açmamakta tereddüt ettik.

Siz bu durumda hiç risk almayıp ürünü iade mi edersiniz, yoksa kullanır mısınız?

 
İnternetten 3 tane telefon aldım zamanında. Şeffaf hava dolu poşet var mıydı hatırlamıyorum ancak en azından bir kutunun içinde gelmişti. Eğer anladığım gibiyse yani telefon kutusunu direk zarfa koyup gonderdilerse bence risk almayın ve iade edin.


  • dedeminhirkasi  (11.11.23 23:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.