[]

Istanbul Havalimani'ndan Sabiha'ya transfer

Yurticinde bir sehirden (ADA) yurtdisina gidecegim.

THY'de en ucuz secenek ADA-IST - SAW-FRA seklinde.

Tavsiye eder misiniz boyle bir sey? Istanbul havalimanindan Sabiha'ya otobus varmis ve 2 saat suruyormus diye okudum. Bir gecikme olmazsa 2 ucus arasinda 5 saat var. Valizim vs yok, onu beklemeyecegim.

Adana'dan kalkan ucak gecikirse ve Sabiha'dan kalkan ucaga gec kalirsam THY bunu idare edip beni baska ucaga iletir mi?

 
Bağlı uçuş alamazsan ve rötar vs nedeni ile kaçırırsan thy soeumluluk almaz
Yol 2 saat olabilir ama o yola çıkmak içinde en az 1 saat harcayacaksın ve otobüsün kalkmasını bekleyeceksin. Ben riskli derim fiyata göre risk alınabilir yada bir gün önceden gelinebilir belki

  • basond  (10.11.23 21:04:36) 
Ucus bagli ucus. Tek bilet, thy uzerinden aliyorum.


  • 14  (10.11.23 21:08:40) 
Tek vesait yoksa havaist ile yenisahra yapıp, oradan havabus ile saw'a geçmeyi deneyebilirsin. Yenisahra'dan önce, ortak bir durak varsa o da olur.


  • hububrad  (10.11.23 21:30:39) 
@hububrad
www.hava.ist

tek vesait gosteriyor burada ben yanlis anlamadiysam.
  • 14  (10.11.23 21:33:18 ~ 21:33:35) 
5 saat riskli göründü bana. Yol 2 saat ama 15dk ordan geç kalksanız, istanbul havalimanına inince 20dk taksi süresi olsa valiz alıp havaiste gelince hemen o anda kalksa bile istanbulun bir ucundan diğerine giderken yolda her türlü sorunu yaşama ihtimaliniz olacak.

Sabihaya ulaştınız diyelim, giriş bölgesinde otobüs içinde ve indikten sonra zaman kaybınız olacak.

Çok fazla etken var... Ben böyle bir risk almazdım. İneceğiniz saatler de çok önemli. Örneğin İstanbul'a saat 15'i geçe inecekseniz 2 saatte sabihaya gidilebileceğini hiç sanmıyorum, özel aracınızla bile gidemezsiniz o saatlerde.
  • akhenaten  (10.11.23 21:47:24 ~ 21:50:24) 
İlk uçak gece 10'la sabahın 3'ü arasında inecekse ve yağmursuz/karsız/kazasız bomboş yolda gidecekseniz BELKİ, sabah 3-4'ten sonra, akşam 9-10'a kadar herhangi bir saatte inecekse çok riskli. Arada çok ciddi fiyat farkı yoksa hiç uğraşmayın.


  • kobuzchu kiz  (10.11.23 22:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.