[]

Haftasonu Tiflis gezisi hakkında

Yıllar önce tiflise gitmiştim ve biraz da yol üzeri olduğu için plansız ve beklentisiz bir şekilde gitmiştim. kaldığım yer çok kötüydü fakat onun haricinde şehir çok hoşuma gitmişti. Bundan dolayı da haftasonumu için gidiş dönüş bilet indirime girince hemen aldım. Sizlere bir kaç sorum olacaktı.

1) şehir merkezinde bir otel ayarladım fakat bir öneriniz olursa başka yerleri de değerlendirebilirim. Lüks beklentim yok kıstasım şehir merkezinde olsun ve temiz olsun yeterli aslında.
2) havaalanından şehir merkezine özellikle gece yarısı eski sscb ülkesi rezilliği yaşamadan nasıl en makul bir şekilde inebilirim? bir öneriniz var mı?
3)şehir merkezinde yerellerin gittiği huzurlu bir şeyler içilebilecek yer öneriniz var mı hele ki şarapevi gibi bir yer harika olur. bangır bangır müzik tarzı değil tatlı huzurlu bir şekilde bir şeyler içilecek yerler.
4) en önemli madde de elbette yemek. gerçek haçapuri olsun yemek olsun nerede önerirsiniz? gene kıstasım lüks pahalı olması değil yerlisinin sevdiği gittiği ve bildiği yerler olması benim için yeterli.

Teşekkür ederim şimdiden.

 
2. Bolt indirin. Taksinin 5te 1i fiyatı. Burada indirin Havalimanı wifi ile çağırırsınız. Plakaya bakın.

4. Mapshalia ve gebiye yerliler gidiyor. Diğer yerlere göre fiyatlar çok komik. Hınkal için cafe daphna meşhur. Orada haçapuri çeşitlerinden biri var ama siz tahmin ediyorum ki adjaruli haçapuristiyorsunuz. Orada yok o.

3. 8000 vintagesa gitmiştik. Mekan tasarımında falan çok bi olay yoktu ama hoş ve sakin bi yerdi. Şarap güzel ve Türkiyeye göre çok ucuzdu. Çok fazla şarap evi var hatırlayamıyorum o yüzden araştırdığım yerleri.
  • glamdr1ng  (10.11.23 09:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.