[]

yeni taşınan evdeki kedinin masrafları sorunsalı

yeni bir eve taşındım eskiden orada oturan arkadaşın kedisi var. ev giderlerimiz ortak ama kedinin giderleri de ortak olmalı mı?

bana sonradan severken iyidi sökül bakalım mama parasını demesin ?


 
bence ortak olmamalı


  • sta  (09.11.23 10:21:32) 
ortak olmamalı tabii ki.


  • jelly bear  (09.11.23 10:23:54) 
ne münasebet yahu tabi ki ortak olmamalı. çocuğu olsaydı bez parası mı verecektiniz mesela? aynı hesap.


  • elorelia  (09.11.23 10:51:37) 
Abi bu bencesi sencesi olan bir şey değil kedi evin ortak kullanım eşyası değil hadi bunun masrafını da paylaşacağız gibi bir şey olmaz, kimse de böyle bir şey teklif etmez.


  • Bir ben var benden şurada  (09.11.23 10:54:02) 
Öyle birşey tabi ki olamaz, eve çıkıyorsan kira, fatura, aidat gibi giderler paylaşılır. Kedinin masrafı diye kimse talep etmez, saçma olur. :)

Aynı evde yaşıyoruz madem; ben olsam arada markette vs. denk gelirse kediye mama alırım ama karşımdaki kişi bir yerden sonra o işi bana kilitleyecekse hiç girişmem. Tamamen karşımdaki kişinin insanlığına bakarak yapacağım veya yapmayacağım birşey olur.
  • Lethe  (09.11.23 11:42:24) 
Ahahah baya güldüm ya hoş bir duyuru olmuş.
Tabi ki ortak olmaz.

Ben bekarken sahiplendiğim kedimin bakımını bile kocama bırakmıyorum, ne münasebet:D
  • kaptan maydanoz  (09.11.23 13:09:39) 
Ortak olmaz bu iş. Hiç bir şekilde olmaz.
-Sen az verdin, ben çok verdim.. veya
-o kadar pahalısını almaya gerek yoktu.. gibi sorunlar ileride yaşanabilir.

Kiralık araç misali bakım ve işletme masrafı olan bir şey değil ki kediler.

Kediyi sevmenizin yanında onu koruyup kollamakta olduğunuzun da farkında olmalı en azından.
  • diyecevaplandı  (09.11.23 19:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.