[]

Akıllı saat / akıllı bileklik seçimi

Çok fazla marka çok fazla çeşit model üretmiş almayı planlıyorum ama karar veremedim.
Xiaominin mi band 7-8 ile mi band active 8 in arasındaki farkı anlayamadım örneğin.

Amacım gün içinde ve sporda kalp atışlarımı ölçsün
Oksijen seviyesini ölçerse iyi olur
Titreşimi olsun sabah uyandırsın haliyle gece kolumdayken rahat uyuyabileyim
Nefes egzersizi stres düzeyi uyarıları filan gerekli mi bilmiyorum
Bunun haricinde aradığım özellik pek yok
Şu özelliklerde olsun mutlaka dediğiniz şeyler var mı
Kullandığınız veya önerebileceğiniz modeller var mı ?

Fiyat olarak 1.5a kadar çıkabilirim.
Telefonum ios.

 
oksijen bu tip alt seviye cihazlarda gereksiz ve sağlıklı ölçmüyor zaten. stress falan tamamen algoritma, gün içinde kalp atımlarınızın değişimine göre şöyle streslisiniz falan diyor, çoğu zaman alakası olmuyor. gerekli olan alarm, timer, kronometre, titreşim, hr ve özellikle de gps. sizin fiyat aralığınız için bir mi band alıp geçeceksiniz ne yazık ki. 5-6bin liralara çıkabilseniz xiaomi'nin, huawei'nin gps'li akıllı saatlerinden veya garmin'in giriş model model saatlerinden alabilirsiniz. ben olsam zorlar öyle yaparım.


  • malheiros  (08.11.23 00:32:54) 
Garmin der geçerim. Tabi 6000 liraya da basic se üyeden iş görecek garmin bulursun.

2.alternatif xiaomi stratos vardi o da güzel.
  • marjinal kereste  (08.11.23 07:46:06) 
Garmin der geçerim. Tabi 6000 liraya da iş gören basic düzeyde garmin bulursun.

2.alternatif xiaomi stratos vardi o da güzel.
  • marjinal kereste  (08.11.23 08:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.