[]

Kadıköy - Beşiktaş - Kurtuluş - Taksim - Bostancı vs. civarında bir oda!

Merhaba süserler ve sevgişli duyurucular...

Benim de bir duyurum oda arama üzerine. Bir evi, başka biri veya daha fazla ev arkadaşları ile, temizliğinden yemeğine, faturasından muhabbetine kadar paylaşmak istiyorum.

Bu konuda Almanyadan pek bir deneyimliyim. Berlin'de kolektif olarak kurulmuş bir çok WG'de (wohnunggemeinschaft/ev topluluğu) kaldım. Kaldığım yerler daha çok queer kimlikli ve hayata bir nebze de olsa soldan bakmak isteyen, görece entellektüel, topluluklardı. Bu yaşadığım deneyimden çok daha güvenlisini, karakterli ve saygılı bir süreci istanbul'da da yaşaybilme umudum var ve güzel ev arkadaşları ile ruh halimizin birbirimize destek çıkacak olmasına inancım tam - hele ki şu depresyon illetinde omuza omuza olmak, bana evde konuşacak birinin olması çok iyi geliyordu - paylaşmak muazzam şey zaar...

Eski bir sözlük yazarıyım, hayatımı şu anda kameramanlık yaparak kazanıyorum ama 12 sene sinema, tv ve bağımsız/internet sektörlerinde, iyi seviyede montaj, produksiyon, kamera, ses ve bir nebze de olsa senaryo deneyimim var.

34 yaşında, istanbul doğumlu ve 2 ayrı yerde daha (Ayvalık ve Berlin) ikameti olan bir kişiyim. Devletin tanıttığı erkek rollerinden kurtulmak için çabalasam da cis-erkek kimliğinin altına düşüyorum, lanet olsun kimliklere - keşke kimliksizliği yakalayabilsek - ama bir gün bunun için dewamke

Üniversiteyi istanbul'da siyasal bilimler dalında bitirdikten sonra almanya ile türkiye arasında film prodüksiyon işime devam ediyorum. Birkaç dil de biliyorum, o yüzden yabancı ev arkadaşları da ayrı bir güzel sebep olacaktır eve çıkmak için.

Kısacası, aşağı yukarı, yazdığım gibiyim ama talep halinde kendimi ve seni/sizi ve hatta ev mefhumunu daha detaylı paylaşmak ve konuşmak isterim :)

İsmim Mercan; telefonum ve cüzdanım son zamanda kaybolduğu için şu sıralar sabit hat üzerinden ve SMS yoluyla iletişime açığım... Bana 05366439676 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz... @maymun_o'da instagram hesabımdı ama yıllardı girmiyorum, ama hesap açık - oradan yaptığım işlerin birkaçını da görebilirsiniz vimeo hesabından. Maalesef gmail hesabımda uçtuğu için bir ton evrak işi ile uğraşıp sosyal medya hesaplarımı ve mailimi geri almayı umuyorum yakın vakitte...

Bu ev arkadaşı olma mevzusunu nereye yazabileceğimi tam kestiremediğim için, yıllardan gelen ekşi'ye olan güvenimden ötürü 'ekşi duyuru' aklıma geldi ve buraya da yazmak istedim. Ekşiden çok sıkı arkadaşlıklar ediniyorum vesselam, sağolalım :))

teşekkürler,
mercan

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.