[]

kumtel ankastre ile diğer markaların farkı?

ankastre set almamız lazım. bütçemiz az değil bütçemiz yok ama almamız lazım işte.

hafta sonu bosch, arçelik ve samsung baktık. anlaşmış gibi 22-23 bin fiyat verdi hepsi. internetten kumtel setlere bakıyoruz 7-8 bin civarı.

aradaki bu fark nedir, ne değildir? fırında kırk yılda bir kullanacağım alt üst ayrı pişirme ayarı için bu fiyat farkına değer mi? yoksa kumtel al, biz aldık, işini görür mü diyorsunuz?

 
tam olarak sizinle aynı konumdan bildiriyorum. ev bakma sürecinde kendinden ankastreli ev bakıp bulamayınca mecbur iş başa düştü. şu an aile evimizde kumtel fırın var eski tip olmasına rağmen gayet de güzel iş görüyor. Yenilerinin yorumları daha da iyiydi düşünmeden dijital ekranlı olanlarından aldık.

bu piyasa içerisinde güneş gibi doğdu :)) birkaç gün önce beyaz cam set bime 6bine geldi belki bazı şubelerde kalmıştır, 4 gün oldu henüz.. onun harici şu an sitesinde de indirim var
  • hvet  (07.11.23 11:18:56) 
biz de alacaktık ama beyazı yoktu hiçbir yerde. sonra sizin gibi dolaştık ve iyi bişey olsun diyerekten profilo aldık 2 ay kadar önce 18 bine. kırk yılda birse alınır bence.
biz aldıktan sonra bim'e geldi :( almamış olsak bim'dekini alırdık.

  • Improbable  (07.11.23 12:00:40) 
ocak kısmında pek bir farka değecek birşey yoktur. Belki ocaklar arasındaki mesafe, cam alıyorsanız tamperli cam kalitesi fark eder ama çok değecek birşey olduğunu sanmıyorum.

davlumbaz kısmında çekiş gücü ve gürültü seviyesi önemli faktör. Fakat bunun da aradaki farka değecek bir miktar olacağını şahsen düşünmüyorum.

Fırın kısmı asıl önemli husus. Burada çeşitli teknolojiler var, arçelik/bosch gibi markalar burada airfry özelliğinden turbo, fan, çoklu pişirme vs birçok özellik sunuyor. Refika değilseniz, standar ev kullanımları için kumtel gayet yeterli olacaktır, üstelik servis ağı da fena değil.
  • vampir akrep  (07.11.23 12:45:57) 
Bim'deki beyaz kumtel ankastre setten aldık. Fiyatına göre gayet iyi.


  • thewhitewolf  (07.11.23 18:12:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.