[]

bebek için termometre

merhaba. bu çin malı olan adı değişenler dışında braun çok tavsiye ediliyor ama deli gibi pahalı o da. ne almalı öneriniz var mı memnun kaldığınız, duyduğunuz?




 
Ben çok önceden bunu almıştım
Çok iyi ve hala kullanıyorum.

www.hepsiburada.com
  • limonlu eksi  (05.11.23 22:02:47) 
hem bizim hem baldızın çocuğu arka arkaya hasta oldu. ikimizde de tabanca şeklinde olandan vardı ama ölçümleri çok stabil olmadığı için koltuk altından ölçüm yapılanın dijital ekranlısından aldık. hastanede keza koltuk altı ölçümünü kaale alıyor.


  • b1020  (05.11.23 22:41:48) 
en doğru ölçümü kulaktan ölçenler yapıyor. hastanelerde de kulaktan ölçüyorlar.

ama eğer illa temassız kullanacaksanız alından değil, onu da koltuk altına tutarak ölçün. bizim oğlan cayır cayır yanarken bile alnından 37 ölçer temassız alet. bebekken de öyleydi, hala öyle. alnı ısınmıyor.
  • kibritsuyu  (06.11.23 02:21:12 ~ 16:59:35) 
Braun IRT 6520 kullanıyoruz. Memnunum ben açıkçası.
Temassız ölçerlere sakın bulaşmayın. Kulak içi alın net olarak. İlla ki Braun alın demiyorum f/p olarak tercih edilen başka bişey varsa onu da alabilirsiniz. Ama çocuk hasta olduğunda termometrenizin düzgün çalıştığından emin olmanız lazım.

  • nuevo  (06.11.23 16:10:50) 
kulaktan olan en doğrusuymuş. bizim doktorumuz braun'un kulaktan ölçen en ucuz modelini al geç, pahalısına gerek yok demişti. ırt3030 olması lazım. bir de koltukaltından ölçenlerden aldım sağlamasını yapmak için yine braun.

ablamda koltukaltı için eczanelerde filan satılan ucuz modellerden var. iki çocuğunu da onunla büyüttü.
  • elorelia  (06.11.23 16:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.